Strona 33 z 103 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No i po dlugicha a ciezkich:P kolejne spotkanie doszlo do skutku.
    Jesli o mnie chodzi, w temacie zdjec raczej marnie.. wine zwalam na to, ze to byl pierwszy raz i do tego moja pucha odmowila posluszenstwa
    Natomiast jesli chodzi o aspekt towarzysko-imprezowy, to mysle ze bylo bardzo zacnie.. trzymanie sie z Badim za reke, slowa "Ale wiesz, ze moja siostra woli dziewczyny?", EMO pozycja Marty:P i pozamka w kangurki (sory.. musialem)
    Ogolnie wielkie dzieki za towarzystwo, Malekithan serdeczne dzieki za studio i za pierwsze udzielone wskazowki
    A zdjecia.. no.. powiedzmy ze jak stwierdze, ze jednak cos sie nadaje do pokazania, to pokaze

PS
    Proponuje zaczac sie umawiac na kolejne spotkanie/plener, to moze na kwiecien sie wyrobimy...
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Ja też bardzo dziekuje za towarzystwo, Malekithanowi za mozliwosc popstrykania i bardzo chetnie umowie sie na kolejny raz. Co do zdjec zgralem i szalu nie ma wiec zwalam rowniez na pierwszy raz i na pogode oczywiscie
    Na nastepny raz mozemy juz sie smialo umawiac
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Nię będę oryginalny w tym temacie i też podziękuję na wstępie Malekithanowi Przejrzałem fotki i kadrowo mi nawet pasują, ale widzę, że musimy, tzn,. ja muszę popracować nad ustawianiem światła, tj. tej blendy konkretnie (bo pstrykaliśmy na dwa pokoje 1- 3 lampy + blenda, 2-softboxy itd) No i dzięki za towrzystwo wszystkim oczywiście , trochę się nauczyłem i chcę wiecej, bo ogrom do nauki jeszcze pozostał Pozdrawiam
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Coś już napisał
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

dzięki za wspaniałe spotkanie myśle że było wesoło ;]

http://www.digart.pl/zoom/2983446/Bogna.html tu mały backstage z sesji ;]
    40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

No ja tez dziekuje za mozliwosci obycia sie ze studyjnym sprzetem i za towarzycho oczywiscie tez.

Poki co nie mialem jeszcze mozliwosci podejrzenia moich wycpocin, jednak po tym co widzialem jzu na LCD to szalu nie ma.

Na poczatek powiem tyle, ze myslalem, ze bedzie latwiej, mowie tutaj glownie o zabawie swiatlem itp. Teraz widze to kawal dobrej nauki mnie czeka zanim cos wyjdzie z tego zeby cos pokazywac.

Nastepny raz zapewne bede juz mial kostke synchro, bo jako nie opierzonyz lampa nie bylo mi wygodnie kadrowac.

Jeszcze raz wszystkim dzieki.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Domyślnie

Ja tez nie bede orginalny
    Bylo mi miło że moglem spedzic fajnie czas i przy okazji obyc sie przez chwile ze sprzętem studyjnym
    Bardzo mi sie podobało i dziekie za wszystko .
    Pozdrawiam

Domyślnie

czolem! wlasnie wstalem. jak mnie przestanie brzuch bolec, to sprawdze zdjecia. impreza spoko, dzieki za wspolna zabawa!

ide umierac dalej, dobrego!

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    ide umierac dalej, dobrego!
    Badi nie chlaj tyle.. kogo ja bede za reke trzymal jak juz zejdziesz?

Zeby nie bylo OT- pogoda zrobila sie zimowa, moze by tak w koncu nocno-wieczorne focenie Katowicuf pocwiczyc co?
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    pogoda zrobila sie zimowa, moze by tak w koncu nocno-wieczorne focenie Katowicuf pocwiczyc co?

z chęcią, to może Piątek ok. 17 (niestety w tyg. ja osobiście nie dam rady ) No i nadal otwarta pozostaje sprawa z cementownią w Grodzcu...
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

cementownie bym odpuscil w taka pogode i zostawil na wiosne.

z nocnymi tyz bym poczekal az troche przestanie padac.

juz mi a w miare przeszlo, wiec dalej tugeweeerrrrrr

Strona 33 z 103 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów