czyli pomysł umarł?
czyli pomysł umarł?
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
Jak na razie widze, ze chetni sa tylko modelki nie ma.
Ja tak jak mowie jesli ktos mnie zgarnie to jestem pewny.
Dajcie znac do 20:00 na necie jesli nie to prosze kogos o powiadomienie mnie smsem na komore 505045215
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Modelka jest do zorganizowania, a moze i ze dwie.. ale nie na dzisiaj napewno:P
znaczy nie na jutro:>
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ja tam jestem otwarty, jeżeli macie modelke...
Merauder, mogę cie zgarnąć, jak masz jakąś pod ręką :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Czyli trzeba jutro śledzić co i jak do poludnia tak? Ja tez żadnej Panny ad hoc nie znajdę niestetyBędę zaglądał jak się ma sprawa... Pozdrawiam
Zabrac sie z Toba chetnie zabiore, jednak co do modelki to jak juz pisalem wczesniej troche za malo czasu na skombinowanie Panny.
Powiem szczerze, ze jak sie nie znajdzie chetna do jutra dopoludnia to jesli wlasciciel studia ma czas to za tydzien w sobote tez bym sie pisal. W ciagu tygonia mysle, ze kogos znajdziemy. A tak w ogole jesli cos do jutra znajdziemy to jakie godziny wchodza w gre.
PS
RNz jak by sie cos wyjasnilo do jutra dopoludnia to prosze o smsa to oddzwonie zeby sie konkretnie umowic, bo mam utrudniony dostep do netu. Nr tel. Masz w poprzednim poscie
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Widze, ze nici z tego dzisiaj, a wiec chyba pozostaje nastepna sobota. Jesli dzisiaj tak do 14.00 sie cos wyjasni to prosze o smsa.
Widzę, że dzisiaj już lipa będziew takim razie ja za 15 min biorę puszkę i idę nad Przemszę pstryknąć trochę krajobrazu, zachaczę o zamek i wrócę rozgrzać się zieloną herbatą
Miłego dzionka wszystkim, Pozdro
Umówmy się na spokojnie za tydzień na to studio... o ile oferta darmowego studia jest nadal aktualna.
Modzel pewnie zalatwi modelkę (Modzel pliiiis:-) ) i będzie kogo cykać (bez podtekstów proszę :-) )
adikPL - no i my na ta cementownie sie wybieramy w styczniu
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!