U mnie odpada i sobota i niedziela, przynajmniej odpoludnia.. popoludniu/wieczorem jak najbardziej
W sobota impreza dla dzieciakow z domu dziecka (15 mikolajow na quadach.. to bedzie wypas), a w niedziele mam spotkanie klubu.. wiec zadne bagna nie wchodza w rachube tym razem![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Michal, ale my teraz o tych Katowicach "baj najt" mowimy :-)
na ptaszory znowu przyjdzie czas - ja ten tydzien musze solidnie odespac a nie zrywac sie o 3 w nocy.. ale ten wieczorny plenerek - jak najbardziej jestem za :-)
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 05-12-2008 o 10:28
Ja bylbym tez chetny, tyle ze ze mnie totalny amator na dodatek na swiezo po zakupie pierwszego lusterka.
Co do terminu to jesli bynajtto mozna w tygodniu, zas jesli bajdej
to raczej weekend, bo za szybko sie ciemno robi.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
jesli o mnie chodzi, sobota o 17 moze byc. Potem mozemy gdzies spokojnie usiasc przy soczku:P i pospuszczac sie nad sprzetem, zeby utrzymac ducha forum
Tym to ja bym sie nie przejmowal.. kazdy z nas kiedys zaczynal.. pozatym lubimy niedoswiadczonych chlopcow. Pozatm chetnie bym pomacal 50 1,4.
( sory.. musialem)
PS
Jesli sie faktycznei umowimy, to Kuba, chyba sie do ciebie pousmiecham troche zebys ktorys ze swoich statywow wypozyczyl do tstowania.