W najblizsza sobote jest szansa ze nie bede mogl sie wyrwac.. ale to sie jeszcze okaze. Dopiero poniedzialek jest![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
widze chlopaki, ze sie bawicie. swietnie! teraz choruje, wczesniej mialem wyjazdowo, ale musze czesciej wpadac. znaczy tu wpadac ;]
rozmawialem z Wojtkiem na fotoprzyrodzie - jemu tez bardziej pasuje niedziela wiec skoro jest 2 na jednego to moze byc niedziela :-) .. ja w sobote zrobie najwyzej jeszcze jedno rozpoznanie (w ghillie)![]()
ps. juz ne bedzie problemu z dotarciem na przeciwlegla strone ujscia - mam fajny ponton przeprawowy.. maly ale dzielny
jakos trzeba odreagowac po tygodniou pracy :-D .. choc z drugiej storny - "czego oczy nie widza tego.." - przynajmniej sie wyspales![]()
a propos koncertow, wybiera sie ktos focic (albo i nie focic) na SDM do gliwic 21.11 lub na Huntera do zabrza 23.11?
p.s. "sobota w bielsku" - niech zgadne, coma?![]()
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne
Poniewaz sytuacja u mnie sie zmiania szybciej niz w naszej polityce, to w sobote zdecydowanie bardziej mi pasuje niz w niedziele, jesli juz
ALE... jesli mielibysmy jecahc, to ja chce byc na miejscu przed wschodem slonca, bo jesli znow bylby tak piekny jak ostatnio to moglbym komus zrobic krzywde jesli bylibysmy pozniej.. :P
Kuba- wstepnie moglbym sie na sobote z toba umawiac, ale na 100% to dopiero czwartek-piatek bede mogl powiedziec.. :/
PS
Pontonik moglby byc swietnym sprzetem
PS2
Jesli faktycznie wyjazd dojdzie do skutku, mogo liczyc na sigme?
PS3
moze troche pozno, ale zawsze.. @Toffic- podoba mi sie twoja fotka nr 3![]()
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 18-11-2008 o 14:48
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
UStalmy jeszcze jedno.. o ktorej trzeba by bylo wyjechac? Chcac byc na miejscu po cmoku to trzeba by gdzies w srodku nocy chyba. MOwiac "na miejscu" mam na mysli miejsce docelowe, ten polwysep czy jak to nazwac:> a nie parking przy moscie w Strumieniu :P co oznacza przeprawe po ciemku przez las, co tez moze byc arcyciekawe. W razie "W" mam dwie czołówki.. bardzo madry wynalazek![]()