Jestem po.......ny. Sobota, wolna, zamiast spac spokojnie, to ja sie o 5 bede zrywal zeby w krzakach posiedziec.. zeby to chociaz bylo z jakas mila, dlugonoga brunetka (sory Kuba.. nie jestes w moim typie), a tu nie.. z banda chlopow bede siedzial![]()
Jestem po.......ny. Sobota, wolna, zamiast spac spokojnie, to ja sie o 5 bede zrywal zeby w krzakach posiedziec.. zeby to chociaz bylo z jakas mila, dlugonoga brunetka (sory Kuba.. nie jestes w moim typie), a tu nie.. z banda chlopow bede siedzial![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
wez sobie zgraj pare GB brunetek na mp4 i nie marudz;-)
ja si ejuz nie moge doczekac, zwlaszcza ze tak jak ci napisalem - moja 400'tka dzis wrozila z zytniej :-) . w 2 tygodnie sie chlopacy uwineli, razem z zamawianiem czesci :-) ..
byle tylko stare gumiaki pasowaly bo nie dalem juz rady woderow zamowic![]()
Prawde mowiac to tez sie przypalilem na ten plener.. to bedzie moj dziewiczy wyjazd na ptaszki
jaki masz numer nogi? Mam kilk apar gumiakow w domu nieuzywanych, moze cos ci bedzie pasowalo jesli twoje sie rozpadly
PS
jade MP4 kupic :P
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 13-11-2008 o 12:48
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...