to moze przyjedz rano do Katowic, zostawisz u mnie auto i pojedziemy jednym samochodem :-)
to moze przyjedz rano do Katowic, zostawisz u mnie auto i pojedziemy jednym samochodem :-)
Pomyslimy.. moze jeszcze kolega kanonier z pszczyny bedzie chcial sie wybrac, to wtedy pojade swoim gratem.. on ma takiego samego wiec wiesz..... ewentualnie moge po ciebie podjechac i poturlamy sie razem moim![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Spoko, moge przez katowice poleciec.. a DUZE wrazenie to robia dwa takie czolgi razem.. zreszta moze sam zobaczysz.. bedziesz mogl nam nawet zdjecie zrobic![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 13-11-2008 o 08:10
to tak jak moim, tylko ze troche nizej sie siedzi.. zawsze musze wyjechac te 30 min wczesniej by byc na czas ;-)
Michal, to moze podjedziesz na os. witosa a z tamtad mamy juz prosta droge na mikolow i żory.. ja i tak bede na nogach od 6 wiec bede czekac kolo wjazdy na osiedle :-) .. albo moge podjechac tez na stacje benzynowa na mikolowskiej kolo AWF'u :-) .. napisz jak Ci bedzie wygodniej - mnie to jest obojetne :-)