Strona 4 z 103 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Czasu troche minelo, to moze podejme kolejna probe ustawienia jakiegos spotkania:> Streaf czasowa i pora roku zaczela juz sprzyjac wieczornemu foceniu, to co.. moze cos pomyslimy? Zawsze chcialem dworzec kolejowy w katowicach obfocic, z tym ze niekoniecznie od strony peronow.. raczej od strony taboru, torow itd.. ma tam ktos wejscie? Ktos wogole bylby tematem kolejowym zainteresowany?
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Ja się zgłaszam na ochotnika :-)
    Może być w dni "robocze" bo jestem w Katowicach.
    Koło 17.00?
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jak dla mnie, dni robocze pasuja, godzina 17 tez nie jest najgorsza
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Kubak, co ty na to?
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

mam ostatnio tyly w zagladaniu do dzialu "plenery" ale juz sie rehabilituje :-D

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Kubak, co ty na to?
    a co innego moge powiedziec - z Wami mialbym sie nie spotkac ?? mysle ze wieczorem moglbym sie wyrwac :-) .. dajcie tylko znac kiedy - przyjade :-)

a przy okazji chcialem Wam zaproponowac plener w ta sobote nad jeziorem Goczalkowickim.. miejsce - ujscie wisly do jeziora, tereny miejscami troche podmokle ale za to duzo zwierza do fotografowania (male, duze, latajace, plywajace - slowem czego dusza zapragnie :-) ) no i landszafty tez moga bardzo ciekawe wyjsc (moze sie jeszcze na mgle zalapiemy) .. chce sie tam pokazywac regularnie na jakies dluzsze zasiadki.. w ta sobote bedzie rekonesans od 7 rano - zapraszam :-)

w ogole to musze sie wam pochwalic - bede testowac wkrotce plywajaca czatownie ktora sobie wybudowalem ku przerazeniu mojej zony .. kazala to od razu wyniesc do piwnicy ale jak tylko kupie bagaznik na dach to zdam relacje jak sie spisuje :-)

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja sie wstepnie na sobote zapisuje, tylko wiecej szczegolow.. godzina, miejsce spotkania, wymagane wyposazenie (poza gumiakami)..?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

dzien - sobota 15.11
    godzina - 7 rano
    miejsce - most na wisle za miejscowoscia Strumień

gumiaki wskazane choc sucha noga tez sie tam da przejsc (podobno ;-) )
    szklarnia - wedle uznania

ja bede na 100% - z katowic moge kogos zabrac :smile:

edit:

tu jest fajna mapka tego co nas czeka :-)
    http://mapy.pomocnik.com/mapy-satelitarne/?mapa=4847

bardzo fajnie widac ujscie wisly.. bylem kiedys na poludniu do tego miejsca (przy tej wyspie) ale to dawne dzieje - http://canon-board.info/showthread.p...cza%B3kowickim ;-)
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 12-11-2008 o 10:43

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja bym proponowal umowic sie gdzies w pszczynie.. jakas stacja benzynowa/mcdonald czy cos.. ty znasz droge, ja nie.. bedzie mi latwiej

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

to moze przyjedz rano do Katowic, zostawisz u mnie auto i pojedziemy jednym samochodem :-)

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Pomyslimy.. moze jeszcze kolega kanonier z pszczyny bedzie chcial sie wybrac, to wtedy pojade swoim gratem.. on ma takiego samego wiec wiesz..... ewentualnie moge po ciebie podjechac i poturlamy sie razem moim

Strona 4 z 103 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów