Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Kolejny plener sie nam udal :P wiec moze pora pomyslec o nastepnym? Temat moze oklepany, ale co byscie powiedzieli na odwiedzenie jakeigos milego cmentarza 1 listopada wieczorem?
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Coś już napisał Awatar duss
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Kolejny plener sie nam udal :P wiec moze pora pomyslec o nastepnym? Temat moze oklepany, ale co byscie powiedzieli na odwiedzenie jakeigos milego cmentarza 1 listopada wieczorem?
    nooo ja czesciowo jestem za........bo nocne zdjecia co raz to bardzie zaczely mi sie podobac...... dzis wieczorem jestem troche "ograniczony" (hazard czeka czasowo ale chetnie na chwile sie spotkam.......

tylko trzeba byloby sie szybko zorganizowac.....
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
    Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!! http://daniels.fotohasiok.pl

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Troche pozno.. ale spoko, juz za rok nastepna okazja
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Czasu troche minelo, to moze podejme kolejna probe ustawienia jakiegos spotkania:> Streaf czasowa i pora roku zaczela juz sprzyjac wieczornemu foceniu, to co.. moze cos pomyslimy? Zawsze chcialem dworzec kolejowy w katowicach obfocic, z tym ze niekoniecznie od strony peronow.. raczej od strony taboru, torow itd.. ma tam ktos wejscie? Ktos wogole bylby tematem kolejowym zainteresowany?

echelon
    Guest

Domyślnie

Czasu troche minelo, to moze podejme kolejna probe ustawienia jakiegos spotkania:> Streaf czasowa i pora roku zaczela juz sprzyjac wieczornemu foceniu, to co.. moze cos pomyslimy? Zawsze chcialem dworzec kolejowy w katowicach obfocic, z tym ze niekoniecznie od strony peronow.. raczej od strony taboru, torow itd.. ma tam ktos wejscie? Ktos wogole bylby tematem kolejowym zainteresowany?
    Kolejowo, wieczornie, bardzo chetnie! Bedzie cos planowane w najblizszym czasie? Jestem z Gliwic, wiec opcja Katowic brzmi jeszcze calkiem rozsadnie.

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez echelon Zobacz posta
    Kolejowo, wieczornie, bardzo chetnie! Bedzie cos planowane w najblizszym czasie? Jestem z Gliwic, wiec opcja Katowic brzmi jeszcze calkiem rozsadnie.
    Planowac mozemy do woli.. pytanie kto moze zalatwic zeby nas wpuscili na teren PKP w katowicach

Jesli byliby chetni do tematu kolejowego, to moglbym powalczyc o wejscie na stacje kolejowa w Sosnowcu, z tym ze nie PKP a PCC.

echelon
    Guest

Domyślnie

Planowac mozemy do woli.. pytanie kto moze zalatwic zeby nas wpuscili na teren PKP w katowicach

Jesli byliby chetni do tematu kolejowego, to moglbym powalczyc o wejscie na stacje kolejowa w Sosnowcu, z tym ze nie PKP a PCC.
    Coz, w rejony mniejszych obiektow kolejowych zapuszczalem sie tak ad hoc bez pozwolenstw wydlubywanych z "betonowej machiny", najwyzej zostawalem wypraszany. A w takim wypadku pojecia nie mam nawet do kogo by uderzyc.

Uprawnienia umieszczania postów