Strona 83 z 103 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 830 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Mam wrazenie, ze Troyan to tak jak my.. pitu pitu, a jak sie uda jakies foto strzelic to fajnie bedzie

Zeby OT nie bylo- Kuba, ja niestety dysponuje malym autkiem, wiecej niz 2 osoby bedzie ciezko wiec jesli by sie dalo, to jedzmy Twoim krazownikiem. Moj grat w koncu stanal w warsztacie.. najwczesniej w polowie maja go bede mial.. chlip..
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Nie, ja tam mam juz głoda, fotobloga postawiłem musze coś tam wrzucić
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Plener Cementownia Będzin - 28/03/2009r - zbiórka: godz.9.00 pod zamkiem w Będzinie

1. adikPL
    2. Kubak82
    3. piotrthx
    4. Modzel
    5. ....

piotrthx słusznie zauważył na PM, że w sobotę w Będzinie jest targ i podzamcze moze być zawalone autami i ludzie moga krążyć, dezorganizując nam troche rozpoznanie siebie.
    Jesli to Wam nie wadzi, możemy zmienić miejsce zbiórki - o tej samej godzinie:
    a) pod Teatrem Dzieci Zagłębia (obok cmentarza)
    b) pod Biblioteką Publiczną (obok stadionu)
    lub
    c) pozostać przy Zamku

w sumie będzin jest mały, wiec odległości między a,b,c nie są duże. I jak? zmieniamy miejsce zbiórki, czy zostajemy przy uliczce pod zamkiem (która jednak moze byc obłożona samochodami w dzien targowy)?
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

bartos
    Guest

Domyślnie

w sobotę to faktycznie pod zamkiem jest tragedia (tysiące ludzi, samochodów itp...)
    za to niedziela to dobry i spokojny dzień

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartos Zobacz posta
    w sobotę to faktycznie pod zamkiem jest tragedia (tysiące ludzi, samochodów itp...)
    za to niedziela to dobry i spokojny dzień
    pamiętaj, abyś dzień święty święcił, przy niemal w 90 % zdeklarowanym katolicko społeczeństwie na plener mogłaby dotrzeć garstka, bo przecież każdy boi się grzechu
    by plenerowo nie kusić ( bo to też grzech ) hobbystów w niedzielę, pozostaniemy przy sobocie

a jak komuś bardzo będzie zależalo by zgrzeszyć ( ) to w niedzielę po 8.00 zbluzga Hamiltona i będzie miał się z czego spowiadać.

Poza tym Troyan chciałby zobaczyć na plenerze jakąś niewiastę, a z tego co nam wiadomo w niedzielę żadnej niewiasty by nie było, a w sobotę może i owszem.

Mamy jeszcze czas do dogadania miejsca zbiórki, jeśli z tym zamkiem nie teges, to może rzeczywiście lepiej je przenieść pod Bibliotekę Publiczną obok stadionu, tam jest spokojnie, można zaparkować automobil i zaczekać na całą grupę.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Adik masz racje.. zamek w sobote to sredni pomysl
    Jestem za zmainem miejsca zbiorki, na jakie- bez roznicy. Gdzies, gdzie bedzie kawalek parkingu zeby spokojnie autem na chwile stanac. Podaj tylko adres (jako przedstawiciel Bedzina), a my dojedziemy. Mamy jeszcze w ciul czasu, dzisiaj dopiero sroda, wiec znajac nas to umowimy sie w piatek wieczorem
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Kuba, ja niestety dysponuje malym autkiem, wiecej niz 2 osoby bedzie ciezko wiec jesli by sie dalo, to jedzmy Twoim krazownikiem.
    ok, to co - spotykamy sie na stacji kolo AWF'u.. potem zgarniemy Troyana i moze czajne jak sie zdecyduje..

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Moj grat w koncu stanal w warsztacie.. najwczesniej w polowie maja go bede mial.. chlip..
    nie becz - maj juz blisko.. w sam raz bedzie na Jaworzno

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta
    Mamy jeszcze czas do dogadania miejsca zbiórki, jeśli z tym zamkiem nie teges, to może rzeczywiście lepiej je przenieść pod Bibliotekę Publiczną obok stadionu, tam jest spokojnie, można zaparkować automobil i zaczekać na całą grupę.
    moze byc choc nie mam zielonego pojecia gdzie to jest .. ale spoko, jakos ta biblioteke znajde

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Plener Cementownia Będzin - 28/03/2009r - zbiórka: godz.9.00 pod Biblioteką w Będzinie (obok stadionu Sarmacji)

1. adikPL
    2. Kubak82
    3. piotrthx
    4. Modzel
    5. ....

Oki, w takim razie ze względu sobotnie zamieszanie z targiem zmieńmy miejsce spotkania na Bibliotekę Publiczną (tu jest jej wygląd i adres --> http://www.biblioteka.bedzin.pl ),
    Nie martw się Kuba, każdy bez problemu wskaże Ci drogę jak zapytasz, kieruj się w Stronę Stadionu, a konkretniej w stronę LIDLA, lub też Ronda im. Unii Europejskiej, bez problemu wtedy zobaczysz Bibliotekę i skręcisz w uliczkę obok niej i tam można zostawić Wasze taxi :-)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

bartos
    Guest

Domyślnie

a czy z aparatem z żółto-czarnym logo też można przyjść?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartos Zobacz posta
    a czy z aparatem z żółto-czarnym logo też można przyjść?
    oczywiscie, ze nie ;]

widze, ze moj wyklad o c. z przedostatniego piwka procentuje hihi ;]

ja odpadam, o 14stej mam egzamin, a potem jade koncert fotograficznie robic w bielsku.

Strona 83 z 103 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów