Ostatnio edytowane przez Modzel ; 20-03-2009 o 09:24 Powód: Automerged Doublepost
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
dobrze już, dobrze...
... et gustibus non desputatntum est :-)
BTW ciekawe jak będzie wyglądał 1DIV, gdyby miał FF i fpsy na poziomoie III, to byłaby zabawka dla każdego i niemal do wszystkiego.
Ehhh zawsze pomarzyć można, że się takie coś ma, to nie boli :-)
dwa dni bez wpisu...skandal.Czyzby wiosna wywiała wszystkich w plener....
Zemfira zarzuciła groźnie brzmiącym postem i wszyscy boją się wychylać :-D
Słyszałem prognozy na przyszły tydzień, sobota i niedziela mają być całkiem znośne. Jak to było wcześniej mówione zostańmy przy Sobocie 28/03/2009r (tym bardziej, że w niedziele rusza F1). Nie wiem czy jest sens robienia listy, czy poprostu wielkimi literami napisać o tym plenerze w 1 poście i będzie się go kopiowało co jakiś czas przez cały tydzień by ludzie wiedzieli co i jak.
czy ma ktos moze obiektyw Canon EF 85 f/1.8 USM ?
Tak...![]()
jak sie spisuje ? ogladam w sieci fotki i jestem pod wrazeniem ,wybierasz sie moze z nami do cementowni do grodzca ?
Co do cementowni - byłem w ubiegłą sobotę z Serbiem. Warto. Co do obiektywu - nie mam do niego żadnych zastrzeżeń (poza takim, że przy 40D jest ciut długi, ale to nie wina obiektywu).