Strona 9 z 103 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    nosi mnie... moglismy w krzaczory jechac dzisiaj
    przyszla sobota

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

W najblizsza sobote jest szansa ze nie bede mogl sie wyrwac.. ale to sie jeszcze okaze. Dopiero poniedzialek jest
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Domyślnie

widze chlopaki, ze sie bawicie. swietnie! teraz choruje, wczesniej mialem wyjazdowo, ale musze czesciej wpadac. znaczy tu wpadac ;]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

W najblizsza sobote jest szansa ze nie bede mogl sie wyrwac.. ale to sie jeszcze okaze. Dopiero poniedzialek jest
    rozmawialem z Wojtkiem na fotoprzyrodzie - jemu tez bardziej pasuje niedziela wiec skoro jest 2 na jednego to moze byc niedziela :-) .. ja w sobote zrobie najwyzej jeszcze jedno rozpoznanie (w ghillie)

ps. juz ne bedzie problemu z dotarciem na przeciwlegla strone ujscia - mam fajny ponton przeprawowy.. maly ale dzielny

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    widze chlopaki, ze sie bawicie. swietnie! teraz choruje, wczesniej mialem wyjazdowo, ale musze czesciej wpadac. znaczy tu wpadac ;]
    jakos trzeba odreagowac po tygodniou pracy :-D .. choc z drugiej storny - "czego oczy nie widza tego.." - przynajmniej sie wyspales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    przynajmniej sie wyspales
    sobota koncert w bielsku, niedziela w kaliszu, i wszedzie torba ze sprzetem co wazy za duzo ;]

warto bylo ;]

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

a propos koncertow, wybiera sie ktos focic (albo i nie focic) na SDM do gliwic 21.11 lub na Huntera do zabrza 23.11?

p.s. "sobota w bielsku" - niech zgadne, coma?
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Poniewaz sytuacja u mnie sie zmiania szybciej niz w naszej polityce, to w sobote zdecydowanie bardziej mi pasuje niz w niedziele, jesli juz
    ALE... jesli mielibysmy jecahc, to ja chce byc na miejscu przed wschodem slonca, bo jesli znow bylby tak piekny jak ostatnio to moglbym komus zrobic krzywde jesli bylibysmy pozniej.. :P
    Kuba- wstepnie moglbym sie na sobote z toba umawiac, ale na 100% to dopiero czwartek-piatek bede mogl powiedziec.. :/

PS
    Pontonik moglby byc swietnym sprzetem

PS2
    Jesli faktycznie wyjazd dojdzie do skutku, mogo liczyc na sigme?

PS3
    moze troche pozno, ale zawsze.. @Toffic- podoba mi sie twoja fotka nr 3
    Ostatnio edytowane przez Modzel ; 18-11-2008 o 14:48
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Poniewaz sytuacja u mnie sie zmiania szybciej niz w naszej polityce, to w sobote zdecydowanie bardziej mi pasuje niz w niedziele, jesli juz
    Kuba- wstepnie moglbym sie na sobote z toba umawiac, ale na 100% to dopiero czwartek-piatek bede mogl powiedziec.. :/
    w sobote tez planuje byc wiec tylko czekam na twoja decyzje :-)

ALE... jesli mielibysmy jecahc, to ja chce byc na miejscu przed wschodem slonca,
    ja tam chce byc po cmoku

PS
    Pontonik moglby byc swietnym sprzetem
    bedzie okazja by go przetestowac :-)

PS2
    Jesli faktycznie wyjazd dojdzie do skutku, mogo liczyc na sigme?
    a jak myslisz

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

UStalmy jeszcze jedno.. o ktorej trzeba by bylo wyjechac? Chcac byc na miejscu po cmoku to trzeba by gdzies w srodku nocy chyba. MOwiac "na miejscu" mam na mysli miejsce docelowe, ten polwysep czy jak to nazwac:> a nie parking przy moscie w Strumieniu :P co oznacza przeprawe po ciemku przez las, co tez moze byc arcyciekawe. W razie "W" mam dwie czołówki.. bardzo madry wynalazek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timo Zobacz posta
    a propos koncertow, wybiera sie ktos focic (albo i nie focic) na SDM do gliwic 21.11 lub na Huntera do zabrza 23.11?
    wielki szacun za to jak traktuja swoich fanow. muzycznie na trzezwo nie zniese. robilem juz im zdjecia i raczej nie wybieram sie w najblizszej przyszlosci.

Cytat Zamieszczone przez timo Zobacz posta
    p.s. "sobota w bielsku" - niech zgadne, coma?
    wez mnie nie obrazaj. CHRIST AGONY!

Strona 9 z 103 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów