a jaka to ulica - niech sie gps wykaze
a z jakim - bo jesli cos z ccd to sie zastanawiam czy z tak szumiaca puszka jest w ogole sens z domu wychodzic ;-)
zartuje oczywiscie - nie jestesmy nikonofobami - zapraszamy
wiesz badi, moze to i lepiej.. tak mi ostatnio chodzi po glowie by sie twoim 5d pobawic.. boje sie co by potem z tego wyszlo wiec w trosce o moj budzet wole nie kusic losu - idz na egzamin i polamania piora czy czym tam piszesz
![]()
hehe, Badi ma Canona? Ja go widziałem z Nikonem w ręku :-D tzn. wyglądający jak 5D Nikon z mocowaniem Canona, hmmm dziwne to, wcale bym się nie zdziwił, jakby w nim miał stabilizację matrycy
jasne ze wpadaj bartos, im nas wiecej tym lepiej i raźniej.
na tej stronce co podałem wszystko jest napisane i nawet mapka jest, chyba w dziale Kontakt
dojazd jest tam banalnie prosty (od strony Katowic)
1) wpadacie na DK1 (w stronę na Warszawę)
2) mijacie Sosnowiec (i szpital górniczy) ... z 1000-1500 metrów za szpitalem jest skrzyżowanie ze światłami (że to właśnie to skrzyżowanie to się upewnicie widząc na godzinie 11 - M1 w Czeladzi![]()
3) na tym skrzyżowaniu skręcacie w prawo (obok salonu meblowego BRW) i jedziecie prosto ... na górkę ... z górki i tam będzie duże skrzyżowanie ze światłami ...
4) przejeżdżacie na wprost .... i 80 metrów za skrzyżowaniem po prawej stronie jest biblioteka i parking przed nią
Jaworzno, Mysłowice i Sosnowiec mogą jechać inna drogą ... przez centrum Sosnowca, Pogoń (ul. Będzińską) ...
od "ślimaka" w centrum Sosnowca cały czas prosto ... prosto ... prosto ... aż dojadą do centrum Będzina i do skrzyżowania przed stadionem Sarmacji gdzie skręcają w prawo ... i już będą przy bibliotece![]()
Znow sie odbylo jakies piwo bezemnie? Ktos sie prosi..
Kuba- ja bym do Ciebie na Witosa podjechal moim malym samochodzikiem jesli to nie problemTylko.. o ktorej?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...