Strona 81 z 103 PierwszyPierwszy ... 3171798081828391 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 801 do 810 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Prezes NBP ma w globalnych rozgrywkach finansowych mało do gadania. Co najwyżej może się przysłuchiwać i dawać cynk inwestorom, którzy chcą się podzielić zyskiem, na jaki poziom spekulacji złotówką zdecydują się grube ryby

Na dwójce krzywizny geometryczne warunkowane są, że tak powiem, wcielaniem myśli technicznej przez polskich specjalistów socjalistycznych Na trójce za to widać że nawet eLka nie jest wolna od poduszkowatej

Jak widać i w socjalizmie źle i w kapitalizmie nie lepiej
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    Prezes NBP ma w globalnych rozgrywkach finansowych mało do gadania. Co najwyżej może się przysłuchiwać i dawać cynk inwestorom, którzy chcą się podzielić zyskiem, na jaki poziom spekulacji złotówką zdecydują się grube ryby

Na dwójce krzywizny geometryczne warunkowane są, że tak powiem, wcielaniem myśli technicznej przez polskich specjalistów socjalistycznych Na trójce za to widać że nawet eLka nie jest wolna od poduszkowatej

Jak widać i w socjalizmie źle i w kapitalizmie nie lepiej
    Już wiem komu powierze moje oszczędności
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

@adik- jesli bede w sobote, moge Ci moj statyw oddac za 2 piwa na zawsze.. szalu nie ma, ale cos tam zawsze podtrzyma
    @Troyan- najbardizej mi sie pirwsza fotka podoba, chociaz wydaje mi sie ze wszystkie sa troche za mocno wyostrzone..

I tak przy okazji- zglupieliscie?? Co Wy mi tu o bankach, zlotowkach.. fora sie wam pomerdaly, tu sie aberracje sprawdza i bokeh, nie spekuluje agresywnie
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    @adik- jesli bede w sobote, moge Ci moj statyw oddac za 2 piwa na zawsze.. szalu nie ma, ale cos tam zawsze podtrzyma
    TO TY MASZ STATYW

adik, ja pewnie wezme dla Michala (zakladam ze laskawie ruszy cztery litery bo pogoda zapowiada sie fajna ) golda i drugi dla siebie - gdyby ten od Michala nie dawal rady to mozemy sie wymieniac - nie ma problemu :-)

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    TO TY MASZ STATYW
    Zasadniczo nie..
    Mam takie cos, co kupilem jeszcze razem z kompaktem.. za jakies 49pln w sklepie nie dla idiotow.. 70-200 f2,8 toto nie potrafi utrzymac stabilnie w kazdym razie
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

dzięki za odzew :-) jakoś sobie poradzimy, znając życie i rozległość tamtejszego terenu każdy pójdzie w swoją stronę i nikomu nie chciałbym dezorganizować koncepcji focenia i łazić za nim cały czas trując o statywie. Spędzimy tam pewnie ze 3-4 godziny, wiec jak się Modzel nie obrazi to użyczę od Niego Golda na pół godzinki i obskocze to co ciemnością stoi :-).

Tak jak Kubak piszesz, pogoda od soboty ma byc ładna wiec zapowiada się optymistycznie. Może zróbmy listę, wiadomo ze wpis na nią do niczego nie zobowiązuje, ale sam fakt jej istnienia to dobry znak, jesli chodzi o nas i nasze plenery :-)

Plener Cementownia Będzin - 28/03/2009r - zbiórka: godz.9.00 pod zamkiem w Będzinie
    1. adikPL
    2. ...
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Plener Cementownia Będzin - 28/03/2009r - zbiórka: godz.9.00 pod zamkiem w Będzinie
    1. adikPL
    2. Kubak82
    3. ...

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Ktoś jedzie z Katowic ?
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Domyślnie

1. adikPL
    2. Kubak82
    3. piotrthx
    4. ...

tylko czy wszyscy wiedza gdzie jest zamek w bedzienie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    Ktoś jedzie z Katowic ?
    pewnie ktos sie znajdzie ;-) .. albo paru "ktosiow" nawet ;-)

Strona 81 z 103 PierwszyPierwszy ... 3171798081828391 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów