"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Kup tanie wino korkowane, korek w tylek i po problemie
A ja sobie dzisiaj wezme 17-55 i fisza tylko.. noo ewentualnie przemysle 70-200
Teraz mi sie wymyslilo.. co wy na to, zeby sie pobawic lampami w plenerze? Nie mowie ze dzisiaj.. ale kiedys?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
latarke zawsze mam w aucie... moge wziasc 430ex ,sprobowac oswietlic swoim swiatlem spodek dobry pomysl hihihi
A ja wypadam
Sorki, chłopaki mam chorą córkę i muszę przy niej być wieczorkiem
Owocnych łowów!
Może załapię się na drugą edycję, za jakieś dwa lata :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ostatnio edytowane przez Modzel ; 12-03-2009 o 14:15 Powód: Automerged Doublepost
lampe sobie odpuszcze ale mam szperacza 2,5mln kandeli - moze byc
RNz - wiem jak to jest.. duzo zdrowia malej zycze![]()
a umawianie sie jest rownie fajne jak same plenery.. nie musi byc nawet dobrej pogody a jest co robic
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie doceniasz cisnienia - jeszcze tym korkiem kogos przypadkiem zabije![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 12-03-2009 o 16:20 Powód: Automerged Doublepost
Jak kto był dziś na tym plenerku, niech da znać co i jak. A i mam nadzieje, że jutro jednak cieplej będzie.... To kto jest chętny na piątek, 19:00?
Pozdrawiam,
Adam
generalnie bylo.. snieznie
pod koniec plenerku sie troche wypogodzilo ale pogoda srednio dopisala.. co sie zas tyczy przebiegu plenerku - z racji trudnych warunkow atmosferycznych glownie onanistyczne rozmowy i czasem jakies zdjecie sie nawet zrobilo ale bylismy tylko pod spodkiem, i na wspomnianej wszesniej kladce i moscie kolo gwiazd..
zecze Wam jutro lepszej pogody i ide wycierac sprzet ;-)