Pokaż wyniki od 51 do 60 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    No to czekamy aż Kubak wyjaśni sprawę :-)
    juz sie robi :-D

bez gumowcow powinniscie dac rade.. pisze o nich bo nie zaszkodza a ja mam dodatkowo taki talent, ze jesli gdzies jest mokro i mozna tam przez przypadek wdepnac to ja tam najpewniej wdepne .. mysle ze buty np. w gory tez sie sprawdza.. najwyzej ktos w gumiakach pojdzie z przodu i bedzie "badal grunt" :smile:

nad Goczalkowickim oprocz zwierza chodzaco/latajaco/plywajacego na pewno bedzie okazja do zrobienia fajnych landszaftów :-) .. nie wiem jakie beda warunki - moze mgla, moze wyjdzie slonce.. tak czy inaczej miejsce ma fajny klimat i warto sie tam wybrac .. a moze aqratnie sie Wam ptasie klimaty spodobaja :-)

jesli chodzi o szkla to ile mm. bedzie potrzebne - szczerze odpowiadam, ze nie wiem .. Toffic, mysle ze z 200'tka tez sie bedziesz dobrze bawil a o to przeciez chodzi .. wszystko zalezy od tego co zastaniemy na miejscu i ile bedziemy mieli szczescia.. zapowiada sie wyjazd w wiekszym gronie wiec pewnie bedzie nas widac i slychac z kilometra.. ale z drugiej strony - im oczekiwania mniejsze tym efekt moze bardziej cieszyc :-) .. ja biore 400'tke, 70-200, 24-105, i nieodzowna, znana dobrze wiekszosci z Was rybe

bede sie tam teraz pojawial co tydzien lub ew.co 2 tygodnie z takim nawodnym czyms:

jeszcze tylko babcia musi wszyc rekaw na obiektyw

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    No dobra, a jest tam coś opócz zwierzyny? Jakoś się w tym nie czuję... no i nie mam gumowców
    widzialem tak kiedys jakas stara opuszczona chalupe.. jest wiec w razie czego jakas namiastka ruin ;-) .. cementownia to to nie jest, ale z odrobina wyobrazni .. ..
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 13-11-2008 o 18:54

Uprawnienia umieszczania postów