robilem rok temu w spodku, jesli to ta sama impreza. ja wszedlem z kumplem na akredytacje, ale bez raczej tez chyba sie lustro wniesc dalo. jakies 2-3 panie mialy waty, ale postraszylem je prawem prasowym i to kupily ;]
robilem rok temu w spodku, jesli to ta sama impreza. ja wszedlem z kumplem na akredytacje, ale bez raczej tez chyba sie lustro wniesc dalo. jakies 2-3 panie mialy waty, ale postraszylem je prawem prasowym i to kupily ;]
ja mam akredytacje wiec luzik wchodzę spokojnie aczkolwiek zakaz reklamowania się mam ale to bez znaczenia idę tam żeby przysługę wyświadczyć a nie zarabiać. btw zna sie ktoś na odzyskiwaniu danych z hdd?
40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
http://www.ceneo.pl/;0151764403-10-108834.htm
jeszcze raz...jesli ktos nie widzial kometarza
Jak dla mnie ten komentarz jest marna prowokacja, rodem z onetu albo innej interii.. ale przynajmniej posmiac sie mozna![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
obawiam się, że znów część postów zostanie stąd wycięta jak 2 dni temu. why moderratorro? why?