Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

echelon
    Guest

Domyślnie

Dzięki wszystkim za wspólny plener, jeszcze się przez swoje rawy nie przekopałem. Mysle, ze o cementowni juz mozemy zaczac dyskutowac

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez echelon Zobacz posta
    Mysle, ze o cementowni juz mozemy zaczac dyskutowac

Już było sporo na ten temat gadania, łącznie z linkami podglądowymi, podobnie jak Szopienicami, teraz tylko ustalić datę kolejnej "randki" i sruuuuu :-). Chyba Kuba pisał o 21 lub 22 luty, wiec można wstępnie przystać na te daty i wpisać je sobie do kalendarza.
    Po dokładniejsze info (jak dojechać, czym, gdzie wysiąść itd) zgłaszać się do nijakiego adik'aPL lub do jeszcze bardziej zorientowanej (bo już "tambyłej") Zemfiry.
    Spokojnej nocy, Pzdr
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Cementownia to jest obiekt na 4h przynajmniej Jak dla mnie składa się z 4 części, głownej tam gdzie jest wielki komin, ojj w tym kominie to się działo, nie jedna modelka tam wystawała nie zawsze w ubraniu. Koło komina jest tzw. dziupla Tam zwykle się przebierać można w czasie sesji. To ta ekstremalnie niebezpieczna część, juz tam nie wchodzę Druga ta nowsza jest z prawej strony, tam się fajnie okna komponują. Trzecia to ta gdzie nie trzeba się bać, że cos spadnie na głowę, bo nie ma dachu Czwarta to takie rozwalone coś cały mur przewalony. W sumie jest jeszcze piąta....
    Piotrrixx dziękujęmy za poprowadzenie, potem wyskoczyliśmy na trasę szybkiego ruchu, bo stamtąd już drogę znałam

Uprawnienia umieszczania postów