Strona 52 z 86 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

jeżeli nie będziemy się tutaj umawiać stracimy nowych członków na plenery...
    żeby to bardziej uzmysłowić: jak wiadomo każdy nowy musi przynieść ze sobą żubrówkę :-)
    to na razie jedyny minus jaki dostrzegłem
    plus? podczas organizowanego pleneru wyjazdowego na hasło "stowarzyszenie" musi być jakiś rabat w noclegach :-)
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    jeżeli nie będziemy się tutaj umawiać stracimy nowych członków na plenery...
    Powiedzialbym inaczej.. tutaj mamy ludzi "tylko" z jedna marka sprzetu, oczywiscie jedyna sluszna itd (pozostajac w duchu forumowym), ALE.. czy nikoniarze, pentaksiarze, sonolciarze czy ktokolwiek inny z aparatem robie gorsze zdjecia tylko dlatego ze NIE MA canona? Nie wydaje mie sie CB jest fajne, ale mowic wprost- dla mnie jest tutaj za sztywno, a "nasz" watek jest chyba najluzniejszy na calym forum.
    Narazilem sie?

PS
    Konczy instalacje forum.. zaraz sie bede bawil
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

No raz mi się zdarzyło być a to i dlatego, że tematyka spotkania najbardziej mi odpowiadała
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

zluzujcie dziewczyny... pare postow, a juz postawione nowe forum. lepiej cos razem dziabnijmy albo zdjecia porobmy ;]

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Do powstania nowego forum to jeszcze w ciul daleko jest, natomiast faktycznie mozna by cos pstryknac
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.

Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Wszystko pięknie ładnie: Będzin, Katowice nocą a nawet Kraków -bo to ładne miasta są, ale może zamiast wymyślać nowe miejsca na plener zrealizujmy go w najbliższej miejscowości. Katowice nocą są ciekawe bo jeszcze przez jakiś czas można się spotkać póżnym wieczorem a nie nocą, kiedy duchy i oprychy szwendają się czekając komu dołożyć lub coś zabrać. Niedaleka okolica ma jeszcze jeden walor - dotarcie na miejsce trwa krótko i popstrykać można każdego dnia a nie tylko w weekendy.
    Chętnie wybiorę się do Będzina zrobić kilka fotek w okolicach zamku. Wieczorami jest pięknie oświetlony. A po foceniu znajdziemy ciekawe miejsce gdzie bedziemy mogli porozmawiac o d...e maryny.

Domyślnie

zamek w bedzinie noca...ja sie pisze ,keszelO jako muza tej wyprawy podaj jakas date i do dziela
    Ostatnio edytowane przez piotrthx ; 05-03-2009 o 13:46

Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

zamek w bedzinie noca...ja sie pisze ,.............podaj jakas date i do dziela

Proszę bardzo
    niedziela 8.03. aczkolwiek to dzień kobiet - można przybyć z białogłową -
    godzina 19.00 przed Zamkiem

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

A ja wlasnie jechalem przez centrum katowic... jak nie ruszycie **** w przyszlym tygodniu w ktorys dzien to.. to.. to... to sam rusze! o!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez keszelO Zobacz posta
    zamek w bedzinie noca...ja sie pisze ,.............podaj jakas date i do dziela

Proszę bardzo
    niedziela 8.03. aczkolwiek to dzień kobiet - można przybyć z białogłową -
    godzina 19.00 przed Zamkiem
    Jesli zdaze wrocic i dotrzec do Bedzina do tej godziny, to bede jak najbardziej. Rozumiem ze w razie czego poznamy sie po statywach?
    Ostatnio edytowane przez Modzel ; 05-03-2009 o 20:10 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Taki drobny niewypał przy cytowaniu piotrthx

Strona 52 z 86 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów