Jesli o mnie chodzi, to moze byc nawet dopoludnia/rano.. zeby tylko pogoda jakas w miare do zycia byla, bo osobiscie mam dosc chmur :P
Jesli o mnie chodzi, to moze byc nawet dopoludnia/rano.. zeby tylko pogoda jakas w miare do zycia byla, bo osobiscie mam dosc chmur :P
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Może by tak 10.00?
Zemfira liczymy na ciebie i na twoje nowe szkiełko :-)
Kubak masz 10-22, prawda? powiedz, ze masz i ze zabierzesz :-) zastanawiam się czy mi wiele doda szerokości w porównaniu z 17-40.
co do logistyki to zawsze sie cos wymyśli, ale widzę że juz sie samo ułożyło.
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
e tam 10-22... Kuba, spakuj lepiej najlepsze na swiecie szklo portretowe (juz ty wiesz ktore)
(po pewnym czasie)
Wiesz co. przemyslalem sprawe- nie beirz go, bo znow bede chcial je kupowac
No i wlasciwie gdzie my sie umawiamy i na co?![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
tu lejt
to moze juz finalna wersja - godzina 10 na parkingu pod realem w Myslowicach?
http://maps.google.pl/maps?sourceid=...num=1&ct=image
witam
dla mnie godzi 10.00 idealnie parking pod Realnem w myslowicach, Zemfira i adikPL uzgodnijcie jakies miejsce w bedzinie i z tamtad was zabiore.
polecam strone http://pl.pixel-peeper.com/adv/
Hejka!
Rozumiem, że dalej aktualna jest sobota 7 luty?? Jeśli tak to może też się pojawię... Ostatnio mnie jakiś niż fotograficzny spotkał i może będzie to jakieś wybawienie
Ja jechałbym od Rybnika i chyba nie mam nikogo po drodze do zabrania?? Jeśli tak to pisać...
Jeszcze się dokładnie określę czy dam rade w nadchodzącą sobotę...
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
To jak Państwo drodzy z godziną? I jeszcze mam pytanie, jako że pewnie przyjadę pociągiem z Gliwic, czy ktoś mógłby z jakiegoś łatwego do odnalezienia punktu w Katowicach podrzucić na miejsce? Ewentualnie podpowiedzieć jak tam dotrzeć komunikacją miejską?