Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta
    (...)wiec licze na to ze ktoś o złotym sercu mnie z Katowic weźmie na pakę(...)
    Nie kus

A tak powazniej troche, to mozemy sie w dowolnym mieejscu umowic, ludzie sie zapakuja do krazownika Kuby i do mojego karawanu i dojedziemy wszedzie (nie wierze ze bedzie nas wiecej niz 10 osob).
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta

A tak powazniej troche, to mozemy sie w dowolnym mieejscu umowic, ludzie sie zapakuja do krazownika Kuby i do mojego karawanu i dojedziemy wszedzie (nie wierze ze bedzie nas wiecej niz 10 osob).
    I robi sie coraz bardziej optymistycznie
    Ale słyszałem, że Ty Modzel przymierzałeś się do 50D, a ze stopki wynika ze zostałeś beta-testerem 70D Mam tez nadzieje, ze dasz przestrzelić kilka razy Twój nowy słoik 10-400 f2.0 - Tylko gdzie sprzedają takie nowinki, na Marsie?

Tak seryyjo, jesli wypali akcja z Waszymi dwoma "panzerami" i nas zapakujecie to myśle ze spokojnie wieksza grupka sie zjawi i moze byc calkiem przyjemnie w wiekszym gronie na tym plenerku, Pozdrówki
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia umieszczania postów