Strona 42 z 103 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

echelon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malekithan Zobacz posta
    ja mam dziś czas jak macie ochotę na studio to zapraszam a i w plener mógłbym się wybrać dajcie znać co i jak
    Oj okrutnie ciezko sie zorganizowac Panowie, pogoda nie zacheca, a chcialby sie cos podzialac w fotograficznym temacie. A to kolega ma dostep do studia, ze zaprasza? Na jakich to dziala zasadach? Nigdy nie mialem okazji fotografowac w prawdziwym studio, a ciekawi...

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    truje Michalowi 4 litery co by kupil 17-55 zamiast 17-40.. swiatlo, IS, zakres - wszystko przemawia za 17-55, a pod cropa nic lepszego nie dostanie.. roznica w cenie niewielka wiec pewnie jeszcze mu troche posmedze
    No ja tez myslalem co kupic najlepszego w tym zakresie i wybralem wlasnie kita ze stabilizacja i f 2.8 wiec moge dac podotykac Konstrukcyjnie do elki brakuje mu lata swietlne ale optycznie bije ja na czaszke juz od 2.8 moim zdaniem.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Coś już napisał
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez echelon Zobacz posta
    Oj okrutnie ciezko sie zorganizowac Panowie, pogoda nie zacheca, a chcialby sie cos podzialac w fotograficznym temacie. A to kolega ma dostep do studia, ze zaprasza? Na jakich to dziala zasadach? Nigdy nie mialem okazji fotografowac w prawdziwym studio, a ciekawi...
    na całkiem prostych dajesz znać że masz ochotę wpaść i wpadasz ;d żubrówka mile widziana ;d żeby nie było to nie ja wymyśliłem pomysł z żubrówką podziękuj kolegom po fachu z tegoż forum ;d
    40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malekithan Zobacz posta
    na całkiem prostych dajesz znać że masz ochotę wpaść i wpadasz ;d żubrówka mile widziana ;d żeby nie było to nie ja wymyśliłem pomysł z żubrówką podziękuj kolegom po fachu z tegoż forum ;d
    To Badi, to Badi to jego "wina", to On tak kolegów z forum rozpija
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Jaka tam żubrówka tosz to była żubróweczka
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Coś już napisał
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

ale idea zacna ;D toz liczą się chęci ;P
    40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

qrcze Panowie, nie róbcie mi smaka

Walimy OT konkretne heh, a przydałoby się coś pofocić. Rozumiem, że czekamy na nowe dziecię Modzela i ruszamy do boju z latarkami tak?
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ej no... wy sie bawcie spokojnie.. jak juz bede mial nowe gazdety u siebie to napewno sie dolacze.. i bedzie okazja na "wieksza" zubroweczeke
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Dopiero zaczyna Awatar cakper
    Miasto
    Cieszyn/Gliwice

Domyślnie

witam panów ponownie
    melduję, że sprzęt przywieziony (statyw również ) tylko został jeszcze drugi warunek konieczny acz niewystarczający tj zaliczyć sesję ale już prawie bliżej jak dalej

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No dobra.. mam juz zabawki nowe.. to kiedy gdzies, cos?
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Strona 42 z 103 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów