na wiosle sie mozesz oprzec a przy muzyce sie lepiej pije
swiatlo nie zajac - sie pomaluje jak przyjdzie wena![]()
na wiosle sie mozesz oprzec a przy muzyce sie lepiej pije
swiatlo nie zajac - sie pomaluje jak przyjdzie wena![]()
gdzies czytalem o malowaniu swiatlem,ale przypominam sobie ze chodzilo o studio ciemne tlo i czarne rekawiczki latarka ,swieca to tyle co mi sie kojarzy.Co do wiosla to trzeba improwizowac hihi,postaw kieliszek na wiosle moze na poczatku sie uda ale pozniej watpie
modzel poszukaj, kaj na cb jest w tutach.
ja wymiekam, wczoraj na napalam sobie cos z noga zrobilem. nie jestem w stanie chodzic, i ledwo stoje. ku*wa, oby przeszlo.
Tak... 6 rano w piatek to zdecydownie zla pora na logiczne kojarzenie faktow
Nadal jesetm bez puchy.. ale jak juz bede mial to uaktywnie sie w temacie spotkania8)
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Modzel, a kamera otworkowa? :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
czy szanowne grono wie moze,o jakims sklepie gdzie mozna by bylo wyporzyczyc oczywiscie za kase 70-200 4L ze stabilizacja dla utwierdzenia sie w przekonaniu ze jest to zakup niezbedny ?