Strona 39 z 103 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Coś już napisał
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

hmm siostra w sobotę robi imprezę wiec może być zabawnie, ja w razie czego jestem otwarty na propozycje...
    40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malekithan Zobacz posta
    hmm siostra w sobotę robi imprezę wiec może być zabawnie, ja w razie czego jestem otwarty na propozycje...

To brzmi Malekithan jak zaproszenie no chyba, że ja robię błądną wykładnię
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

zabrałem głos przy okazji zakupu nowej puszki przez popnuinie, kolezankę z Bedzina. Wkleję tu tego samego posta, może jeszcze inne osoby z Zagłębia się odezwą i coś uda się zorganizować w przyszlosci w najblizszych nam okolicach
    ----------
    noo to kolezanko teraz od deski do deski instrukcje przelookaj i do boju. @rturo widze ze jest z DG, niunia z Warpia, ja z Xawery. trzeba sie zebrac na jakis mały Zagłebiowski plener, popniunia z okazji udanego zakupu stawia browarki (mam nadzieje heeh) :] / mamy w sumie w okolicy troche fajnych miejscowek (tereny po starej kopalni Paryz, zamek, kosciol, cmentarz zydowski, cementownia, @rturo cos podrzuci ciekawego z DG i juz mozna focic)
    Ogolnie cos malo ludzi z Zaglebia sie tu pojawia, ale porzucajcie jakies pomysly w wątku o GOP w "Plenerach" (bo nie wiem czy warto zakładac oddzielny wątek Zagłębiowski).

Pozdrawiam
    ------------------
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dopiero zaczyna Awatar cakper
    Miasto
    Cieszyn/Gliwice

Domyślnie

witam kolegów
    może i ja bym się przyłączył do waszych wypadów?
    tylko muszę sesję zaliczyć i sprzęcior z domu przywieźć, ale generalnie jestem bardzo chętny

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

@cakper- ja tamproblemu nie widze.. im nas wiecej tym glupsze rzeczy mozna wymyslic
    @adikPL- ja mam statyw... Kuby (ale mam!). Odkad go mam, jeszcze ani raz nie ruszyl sie z domu:P
    @badi- ciekawe to swiatlo.. ja bym chetnie poprobowal, tylko nadal puchy nie mam, ale mam nadzieje, ze juz za chwileczke, juz za momencik... wieczor z pankracym zacznie sie krecic

PS
    Jest dobrze.. mysle, ze jeszcze ze 2 tygodnie i sie umowimy
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

echelon
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich. Dysponuje statywem i dodatkowa szybkozlaczka Na swiatlem malowanie reflektowalbym - moga to byc ciekawe eksperymenty. Tylko tak:
    1) dla mnie piatek odpada, bede poza swiatem
    2) pogoda-co chwile leci jakies cholerstwo z nieba, a sprzet mam nieuszczelniany
    3) musimy zaopatrzyc sie w konkretne zrodla swiatla, jakies punktowe typu latarki + kolorowe nakladki (z czego? bibula? jakas folia?), jakis wielki szperacz tez przydalby sie (do wylowienia jakiegos elementu z mroku)

Coś już napisał
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

i zimne ognie tez dają super efekt!
    40D 20D 70-200 2.8L is 17-40 4L 50 1.8 50 1.4 430exII Kit a to wszystko żeby plecy prostować bo zdjęć robić nie umiem...

Domyślnie

jak mamy jakies mniejsze przedmioty np. wiosla, nie wiem butelki, to ja w centrum kce moge mniejsza grupke przyjac, choc mam wrazenie ze na dworze bedzie po prostu lepiej.

Domyślnie

z mniejszych przedmiotów ,dysponuje instrumetami muzycznymi trabki,skrzypce itp...fortepianu nie dam rady przyciagnac

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Moze to dzieki temu, ze jest piatek, godzina 6.05 rano ale.. za cholere nie umiem sobie powiazac wiosla ani instrumentow muzycznych z malowaniem swiatlem (butelki umiem sobie wyjasnic, szczegolnie pelne).. mozecie mi to rozrysowac? Bede wdzieczny
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Strona 39 z 103 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów