Ja w tygodniu tym razem tez nie dam rady, soboa mi odpada.. nie wiem jeszcze co z niedziela. Jakis zajety tydzien sie zapowiada. Mysle, ze wroce do tematu gdzies kolo czwartku-piatku.. to zobaczymy co sie bedzie dzialo w weekend.
Ja w tygodniu tym razem tez nie dam rady, soboa mi odpada.. nie wiem jeszcze co z niedziela. Jakis zajety tydzien sie zapowiada. Mysle, ze wroce do tematu gdzies kolo czwartku-piatku.. to zobaczymy co sie bedzie dzialo w weekend.
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
ktos z forumowiczow dzis krecil sie w okolicy Rud Raciborskich??
bo widzialem jakies 3 aparaciki
wkazdym razie ja tam bylem
byly ze mna jeszcze dwa miski i misiatko
p.s.wszystkie miski powyzej 100kg
i misiatko ,ostatnio szybko rosnace (moj synalek)
spotkalem jakis 3 innych napalencow co prawie wpadli by do rzeczki Rudy
moze ktos ma ochote pobawic sie w malowanie swiatlem w ptiatek - sobote - niedziele?
Daj Badi jakies szczegoly bo jak mamy biegac z latarka po ulicy to ja za stary ...
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
dokladnie o to mi chodzi man, czemu nie? fajna zabawa... tak mysle, jeszcze tego nie robilem.
kusi ;] w sumie chetnie tez bym skoczyl do tych ;]
kiedys widziałem filmik o warszawskiej grupie malujacej swiatlem, fajna sprawa, ale musi byc ktos ze statywem, u mnie brak niestety. tez bym z checia sie w to pobawil, zawsze to jakies nowe doswiadczenie.