Strona 36 z 86 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 1023

Wątek: [GOP][Silesia] wspolne plenery ogolnie

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adikPL Zobacz posta
    (...)wiec licze na to ze ktoś o złotym sercu mnie z Katowic weźmie na pakę(...)
    Nie kus

A tak powazniej troche, to mozemy sie w dowolnym mieejscu umowic, ludzie sie zapakuja do krazownika Kuby i do mojego karawanu i dojedziemy wszedzie (nie wierze ze bedzie nas wiecej niz 10 osob).
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Jesli stanie na Szopienicach to ja od razu proszę kogos o zabranie na pakę (z Katowic), bo nie wiem jak sie tam poruszac i gdzie to jest.

Jesli stanie na Będzinie to chyba trzeba bedzie przyszykowac noże i kastety, a jak ktos nie posiada to bedzie tłukł statywem bo Zemfira mówi ze tam niebezpiecznie jest :-)
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Miasto
    Będzin

Domyślnie

No to się trzeba będzie z cementownią obchodzić delikatnie i uważac gdzie się chadza. Mimo wszystko warto sie tam wybrac i niekoniecznie zapuszczac bardzo gleboko do srodka budynkow. No ale to juz do ustalenia jak i kiedy.

Moze kiedys Peter przejdzie na jasną stronę mocy Choć trzeba przyznac ze Canon takim jak On tego nie ułatwia swoją polityką cenową i marketingiem :-)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Ja obserwuję i jak zagra mi czasowo też się zjawię.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

witam,
    rozumiem ze data 7.02 tj sobota jest juz prawie pewne,a co z godzina? bede jechal z dabrowy wiec moge zabrac koleznke i kolege z bedzina.

Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    witam,
    rozumiem ze data 7.02 tj sobota jest juz prawie pewne,a co z godzina? bede jechal z dabrowy wiec moge zabrac koleznke i kolege z bedzina.
    Byłoby fajnie,dzięki - wtedy u Kuby i Modzela zostaje wiecej miejsca dla innych.
    Jesli chodzi o godzine, to na moj gust im wczesniej tym lepiej. pozostałą część popoludnia można "przeznaczyć" na inne pozafotograficzne zajęcia hmmm?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jesli o mnie chodzi, to moze byc nawet dopoludnia/rano.. zeby tylko pogoda jakas w miare do zycia byla, bo osobiscie mam dosc chmur :P
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrthx Zobacz posta
    witam,
    Wybawcaaa! Ja jestem z okolic Będzina, ale do Dąbrowy spokojnie się dotoczę, więc jeśli nie będę stanowić problemu chętnie się zabiorę, jeśli to nie problem to zagadam na pw.

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Może by tak 10.00?
    Zemfira liczymy na ciebie i na twoje nowe szkiełko :-)
    Kubak masz 10-22, prawda? powiedz, ze masz i ze zabierzesz :-) zastanawiam się czy mi wiele doda szerokości w porównaniu z 17-40.
    co do logistyki to zawsze sie cos wymyśli, ale widzę że juz sie samo ułożyło.
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Kubak masz 10-22, prawda? powiedz, ze masz i ze zabierzesz :-)
    jest juz spakowane - jak bedzie Ci brakowalo szerokosci to sluze uprzejmie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    ludzie sie zapakuja do krazownika Kuby i do mojego karawanu i dojedziemy wszedzie
    z Katowic nie ma problemu :-) .. do samych pozostalosci huty natomiast juz nie bardzo bo moj krazownik troche za niski jest i troche za chuderlawy na takie przeprawy ;-)

Strona 36 z 86 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów