"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Jesli stanie na Szopienicach to ja od razu proszę kogos o zabranie na pakę (z Katowic), bo nie wiem jak sie tam poruszac i gdzie to jest.
Jesli stanie na Będzinie to chyba trzeba bedzie przyszykowac noże i kastety, a jak ktos nie posiada to bedzie tłukł statywem bo Zemfira mówi ze tam niebezpiecznie jest :-)
No to się trzeba będzie z cementownią obchodzić delikatnie i uważac gdzie się chadza. Mimo wszystko warto sie tam wybrac i niekoniecznie zapuszczac bardzo gleboko do srodka budynkow. No ale to juz do ustalenia jak i kiedy.
Moze kiedys Peter przejdzie na jasną stronę mocyChoć trzeba przyznac ze Canon takim jak On tego nie ułatwia swoją polityką cenową i marketingiem :-)
Ja obserwuję i jak zagra mi czasowo też się zjawię.
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
witam,
rozumiem ze data 7.02 tj sobota jest juz prawie pewne,a co z godzina? bede jechal z dabrowy wiec moge zabrac koleznke i kolege z bedzina.
Jesli o mnie chodzi, to moze byc nawet dopoludnia/rano.. zeby tylko pogoda jakas w miare do zycia byla, bo osobiscie mam dosc chmur :P
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Może by tak 10.00?
Zemfira liczymy na ciebie i na twoje nowe szkiełko :-)
Kubak masz 10-22, prawda? powiedz, ze masz i ze zabierzesz :-) zastanawiam się czy mi wiele doda szerokości w porównaniu z 17-40.
co do logistyki to zawsze sie cos wymyśli, ale widzę że juz sie samo ułożyło.
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!