I-szy Śląski Plener Fotograficzny - "Rainy Silesia" ll 19/12/2008r ll godz. 17.15-17.30 ll schody pod rondo obok spodka![]()
1. Modzel
2. adikPL
3. ........
I-szy Śląski Plener Fotograficzny - "Rainy Silesia" ll 19/12/2008r ll godz. 17.15-17.30 ll schody pod rondo obok spodka![]()
1. Modzel
2. adikPL
3. ........
Szalejemy widze ;>
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Ja jestem caly czas chetny. Ewentualnie moge sie 10-15 minut spoznic i bede najpozniej 17.30. Moze byc?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Tak patrze za okno.. sypie jak cholera, widocznosc prawie zadna. Nie wiem czy jest sens cokolwiek probowac pstrykac w taka pogode.. jesli kolo godziny 16 pogoda sie nie polepszy, to ja jednak odpuszcze, bo szkoda mi jechac 30 km w jedna strona, jak na miejscu sie okaze nie poza tymi schodami to nie widac nawet drugiej strony ronda.. :P