Jak się właśnie dowiedziałem u lokalnego sprzedawcy foto, zbankrutował polski przedstawiciel Lowepro. W efekcie braki asortymentowe nie są uzupełniane już od pewnego czasu i sytuacja ta może jeszcze trochę potrwać![]()
Jak się właśnie dowiedziałem u lokalnego sprzedawcy foto, zbankrutował polski przedstawiciel Lowepro. W efekcie braki asortymentowe nie są uzupełniane już od pewnego czasu i sytuacja ta może jeszcze trochę potrwać![]()
Chodzi o Eurocolor. Na pewno pojawią się improterzy niezależni![]()
Sure. Ale trochę to potrwa, a miałem już cichą nadzieję na zakup futerału obiektywowego na najbliższy koncert StańkoZamieszczone przez Auwo
![]()
Jurek Plieth - czasami w zwykłym sklepie foto można kupić taniej niż u dystrybutora.
to do 19-tego masz jeszcze małą szansę :-) pochwal się*później efektami. szkoda, że Filharmonia Bałtycka kawałek ode mnie, bo na Stańkę bym przyjechał chętnie...Zamieszczone przez Jurek Plieth
gra i buczy bebop
A skąd jesteś?Zamieszczone przez bebop
z wawy :-(Zamieszczone przez Jurek Plieth
gra i buczy bebop
Eurocolor zbankrutowal ale powstala nowa firma z tym samym wlascicielem i dalej handluje Lowepro.
Pozdr
TB
Jesli ktos potrzebuje czegos z Lowepro - moge zerknac lokalnie i przywiezc.
Znacie jakis sklep gdzie jest największy wybór LowePro?? w sensie akcesorii np ...ostatnio szukałem do Palma i nigdzie nie dostałem...albo musiałem czekać mega okres czasu