Ostatnio byla dyskusja o War photographer. Pamietam ze jeszcze byl film Powiekszenie. Co wedlug Was jest jeszcze filmem "kultowym" dla nas, fotografujacych?
Ostatnio byla dyskusja o War photographer. Pamietam ze jeszcze byl film Powiekszenie. Co wedlug Was jest jeszcze filmem "kultowym" dla nas, fotografujacych?
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
No w sumie to w "Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" B. Pawlik lata z aparatemZamieszczone przez akustyk
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
nie napisales, ze ma byc o fotografie film ;-) mnie sie Spy Game podoba ze wzgledu na realizacje bardzo specyficzne ujecia.Zamieszczone przez Riccardo
a Miś to tak zupelnie OT :-) po prostu nieodmiennie uwielbiam i jest dla mnie kultowy!
to mowilem ja, akustyk, trener drugiej kadry![]()
Zamieszczone przez akustyk
Nie musi byc o fotografie - ma miec zwiazek z fotografia. (fotografujacy turysta japonski w tle odpada)
A jakie ujecie masz na mysli? Nie widzialem tego filmu (Spy Game a nie Misia)
lubudubu, lubudubu, niech zyje nam, prezes naszego klubu![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
to prawie kazdy film z akcja w Paryzu czy Rzymie, bo tam zoltych-people z aparatami uniknac sie nie da ;-) taki folklorZamieszczone przez Riccardo
to trzeba obejrzec. duzo dobrego wykorzystania zimnych, przygaszonych barw i nieostrosci. poza tym dobre najazdy kamery, ale to akurat poza naszymi zainteresowaniamiZamieszczone przez Riccardo
![]()
Lubie film "Pecker", w naszym przekladzie tytul brzmi "Fotokłopoty" :-) Chlopaczek z malej miejscowosci trafia do wielkiego swiata NY.
Dodatkowo "Pola śmierci".
Ostatnio edytowane przez kekacz ; 16-06-2005 o 13:56
Canonet GIII 17 QL
"Zawod: Reporter"
Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX
Zdjęcie w godzinę One Hour Photo (2002) o kolesiu z minilabu, dobrze nakrecone
Jezeli chodzi o "Zawod reporter" (rezyseria Michelangelo Antonioni) to o fotografi tam nie wiele, jesli bylo co kolwiek.
Ostatnio edytowane przez redrash ; 16-06-2005 o 19:55
"Zdjecie w godzine" tez nie jest filmem o fotografii mimo iz wokol tego sie kreci![]()
Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX