Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Canon 24-70mm L

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Esh.. no i sprawdziły się moje najgorsze obawy... AF wariował na odległości ~5-10m ostrość ustawiał gdzie chciał... możliwe że 300d daje ciała z takim oczkiem ale nie uśmiechało mi się ryzykować. Sprawdzałem go jeszcze z 450d i też coś dziwnie się zachowywał... dziwnie wolno łapał ostrość( wydawało mi się że szybkość działania była podobna do kitowego oka).
    Teraz żałoba w domu obiektyw oddany...
    Normalnie mnie krew zalała i zacząłem rozglądać się za nikonem D300 ale powoli mi przechodzi... ale chyba zamiast 24-70 kupię jakieś jasne stałki...
    Pozdrawiam.
    6D + 24-35/2

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wielblad81 Zobacz posta
    [ciach]
    ... ale chyba zamiast 24-70 kupię jakieś jasne stałki...
    Pozdrawiam.
    Ale chyba nie liczysz, ze za cenę 24-70 będziesz miał ekwiwalent ogniskowych w stałkach? To nie są tanie obiektywy.
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wielblad81 Zobacz posta
    Esh.. no i sprawdziły się moje najgorsze obawy... AF wariował na odległości ~5-10m ostrość ustawiał gdzie chciał... możliwe że 300d daje ciała z takim oczkiem ale nie uśmiechało mi się ryzykować. Sprawdzałem go jeszcze z 450d i też coś dziwnie się zachowywał... dziwnie wolno łapał ostrość( wydawało mi się że szybkość działania była podobna do kitowego oka).
    Teraz żałoba w domu obiektyw oddany...
    Normalnie mnie krew zalała i zacząłem rozglądać się za nikonem D300 ale powoli mi przechodzi... ale chyba zamiast 24-70 kupię jakieś jasne stałki...
    Pozdrawiam.

Ale czy to naturalna przypadłość tego szkła? Czy ktoś może potwierdzić takie zachowanie np. z 40D (wiadomo lepszy AF nawet od tego ze starego 5D). Bo jak jest to regułą to niezła kiszka
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia umieszczania postów