Uprzedzce miejscowy posterunek :grin:
Uprzedzce miejscowy posterunek :grin:
Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX
Coż za zbieg okoliczności, ja też będe ;-) Tyle że ja będe pisał zaliczenia na uczelniZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Do soboty jeszcze daleko, może się skusisz... A o następnych wypadach nie omieszkam powiadomić...Zamieszczone przez snow
Pozdrawiam!
Paweł Kaniuk - Lublin.
www.pawelkaniuk.pl Sprzęt: Canon 5D mkII | jasna szklarnia... i zero talentu
Raczej nie bo w sobote musze być wyspanyZamieszczone przez FotoZiutek
Jakbyście na jakieś robale szli to ja chętnie :smile: tylko nie koniecznie właśnie z rana, raczej pod wieczór.
W sumie dobrze że rano planujecie, bo wczoraj byłem tak koło 14 to się nie dało spokojnie iść przez pola i łąki bo komary tak atakowały że zanim wysiadłem z samochodu to spowrotem w nim siedziałem :-?
Jak będzie coś w planach to daj znać ;-)
mmszaA co to nie może być wschodu słońca popołudniu ?
;-)
Moze nastepne spotkanie to po prostu zachod slonca i panorame Lublina z tarasow zamkowo-starowkowych? 8)
(ja w Lublinie dopiero na poczatku sierpnia bede a i to chyba przelotem)
Vitez - jak bedziesz planował - daj cynka! Pare osb chetnie by Cie poznalo a i pocykac tez by mozna przez chwile (w przerwie miedzy grzancami)
Co do panoramek Lublina - pare osob koluje mozliwosc wejscia na najwyzsze lubelskie budynki... Beda wtedy zachody i zdjecia nocne, a czekajac na zmierzch moze sie uda jakiegos wysokosciowego grilla rozpalicO postepach w tym wzgledzie i planowanych wejsciach bede szybciutko donosil...
Pozdrawiam!
Paweł Kaniuk - Lublin.
Weź Vitez lepiej ochrone, bo jak zaczną cie grzać...Zamieszczone przez FotoZiutek
![]()
Czy dla Nikoniarza też by się znalazło miejsce w samochodzie?Zamieszczone przez FotoZiutek
pozdr, jk
Jasne!!! Dojdziesz sam na Plac Zamkowy - czy trzeba Cie skads zabrac...?Zamieszczone przez jkarczm
Jesli jestes zdecydowany - szczegoly omowimy na PM...
Tu zamieściłem kilka fotek z miejsca do którego się wybieramy http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.php?p=321331#321331
Ostatnio edytowane przez FotoZiutek ; 17-06-2005 o 00:08
Pozdrawiam!
Paweł Kaniuk - Lublin.
Jechałbym z 1ej górki sławinkowskiej, gdyby przypadkiem ktoś z tamtędy przejeżdżał i mógłbym się dosiąść to by było fajnie, a jak nie to jakoś sobie poradzę.Zamieszczone przez FotoZiutek
Jeszcze jakby wiedział co to jestZamieszczone przez FotoZiutek
(ja jestem staroświecki i korzystam raczej z newsów niż z for(umów))
pozdr, jk