do sciąginęcia filmu potrzbny jest e-mule i troche cierpliwośc+czas. A uwierzcie mi warto poczekać az sie sciągnie![]()
do sciąginęcia filmu potrzbny jest e-mule i troche cierpliwośc+czas. A uwierzcie mi warto poczekać az sie sciągnie![]()
Moze bede niegrzeczny w tym momencie, ale zamiast sciagniecia filmu proponuje sciagniecie majtek i zalozenie sobie ich na glowe. I zaprzestanie rzucania poradami dotyczacymi pirackich kopii filmow.
Co bedzie nastepne? Porady "jak ukrasc czyjes zdjecie"? A moze samochod?![]()
Przesadzasz kavoo. Nikt tu linkami do pirackich kopii nie rzuca - to jest zabronione w regulaminie.
A to czy ktos sciagnie piracka wersje czy nie, to juz jego prywatny problem, konsekwencje powinien znac - to nie jest zabronione w regulaminie.
Wchodzimy na ciezki teren.. Sprawe postawie jasno na poczatku tej dyskusji... i po to, aby ja zakonczyc - TO JEST PIRACTWO i nie bedziemy dyskutowali czy sciagniecie to "mniejsze" badz "wiekszym" zloRoztrzygnijcie to zgodnie z wlasnym sumieniem... nie na forum publicznym
![]()
proponuje zamknac watek...wszystko zostalo juz powiedziane
rozumiem, że każdy z opisujących walory filmu - kupił(a) go ??? :-)Zamieszczone przez Czacha
Wspaniała postawatrzymać tak dalej
Pozdrawiam
Marek
Zamknąć to może nie, ale wydzielić jak najbardziej -> co niniejszym czynięZamieszczone przez Jac
![]()
ja nie kupilem - wiadomo skad mam.. ale nie mam mozliwosc zapodania na ftp.. sorry
Zamieszczone przez Czacha
![]()
![]()
Pozdrawiam
Marek
kavoo stara sie wjechać na nasze sumienie![]()