na osiołku są ze 3 wersje, każda kompletna. Ale mi się marnie ciągnie. Jak wróce za miesiąc ze Szwajcarii, to akurat będzie![]()
Qrna!!! Co to jest ten „osiołek”.?![]()
kazaa to nie osiolek
wogole odradzam kaze, dobry jest tez torrent ale tylko do nowosci, do starszych to osiol
Od razu widac ze slowo "routing" to dla ciebie czarna magiaZamieszczone przez Czacha
, a glosy w tym watku o roznych transferach dla przeroznych lacz (providerow, miast, panstw, lokalizacji) tylko potwierdzaja moja teze na twoje nieszczescie :P .
Ale masz racje - lepiej nie polemizuj.
Jaką tezę? Niby czemu ma być coś u niego skopane? Słyszałeś o przepustowościach sieci szkieletowych np.? Ja mam w pracy światłowód i nie ciągnie mi się nawet z icm-u z pełną przepustowością. No bo niby jakby to miało?
A ja mam z biurka gigabit prosto (2 hopy) w geanta i się wcale nie chwalęZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
(ale jeden grupowicz jest tu chyba jeszcze lepszy ;-))
BTW. to jak z tym wystawieniem? Odpuściłem ciągnięcie, żeby nie zapychać pasma na "tymczasowym" serwerze, a tu widzę wszyscy ściągneli i wątek ucichł...
Lepiej... wszyscy sciagneli a pozostalym chetnym mowia "poszukaj na osiolku"Zamieszczone przez muflon
![]()
.
Wystawi ktos na szybszym ftp?
A ja mam takie pytanie czy przypadkiem ten film nie posiad praw autorskich ktore mowiac ze nie wolnog do dystrybułować - czy napewno jest on ogolnie dostepny za darmo ? (nie to zebym sie czepial ale nie chce tutaj porad jak osiolka odpalic lub dlaczego przez bitorrenta nie dziala)
Czepiasz sie hazan. Kazdy sciaga na swoja odpowiedzialnosc.
A jak sie obawiasz o "legalnosc porad" to w opisie czy regulaminie calego forum napisz oficjalny dopisek "Administracja forum nie odpowiada za treść tematów w podforum 'Hydepark' i ogłoszeń w podforach 'Kupię' i 'Sprzedam' " .