Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: [Szczur88] Warsaw by night

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Dzięki wszystkim

panuna, mi akurat w 1 przeszkadza ten samochód (który oczywiście zauważyłem dopiero post factum, w domu) Kałuża... No właśnie, miała kontrastować
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szczur88 Zobacz posta
    Dzięki wszystkim

panuna, mi akurat w 1 przeszkadza ten samochód (który oczywiście zauważyłem dopiero post factum, w domu) Kałuża... No właśnie, miała kontrastować
    o nie skomentowanym samochodzie w poprzednim poscie zatrybiłem, po tym jak go czytałem już na stronie, ale mniejsza o to, bo wydaje mi się że sprawa jest oczywista. Samej kałuży przyglądałem się dość długo i nawet zakładałem, że była Twoim zamysłem. Odniosłem się do niej bo w mojej opinii jest mocno wyszarpana i trochę burzy stonowaną harmonię poziomych i pionowych linii budynku.
    To tylko tak mi przyszło do głowy. Ponadto jak na swobodny wypad nocny to foty są fajne. Miałem jakiś czas temu szkolenie w Warszawie i też wypadłem nocką, żeby pobawić się światłem. Niestety nie trwało to długo, bo przyczepili się trzej mocno wyskokowi kolesie z nowatorskimi pomysłami i trzeba było się zwijać, żeby nie dać im powodów do radości z rozbitego sprzętu
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Uprawnienia umieszczania postów