Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Wątek: Czy ktoś z forumowiczów ma może S2 IS ??

Bywalec Awatar osasa
    Miasto
    Lubartów PL/Newport News VA

Domyślnie

Witam.Dawno tu nie zagladalem,jakos tak wyszlo
    Tydzien temu kupilem wlasnie ten aparat. Jeszcze zbyt wielenie moge powiedziec, ale jestem zadowolony. Zdjecia robi ladne, a filmiki... Bardzo dobre. Co prawda aparat est do robienia zdjec Jestem zadowolony ze stablizacji: zdjecia z reki bez lampy na jasnooswielonej ulicy wyszly bardzo ladne.
    Za jakis czas napisze wiecej. Musze na razie troche nim popstrykac
    Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
    Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

Początki nałogu

Domyślnie

I co masz juz fotki?Wrzucaj ;-)
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

alien, przestań już męczyć o te fotki Tutaj masz skromne 3454 sztuki. Jak przejrzysz wszystkie i będziesz chciał więcej to daj znać ;-)

Początki nałogu

Domyślnie

Ale ja chcem fotki od zwykłych szarych użytkowników...naprzyklad z maksymalnym zoomem i bez Jest ktoś chetny? =))))
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    Ale ja chcem fotki od zwykłych szarych użytkowników...naprzyklad z maksymalnym zoomem i bez
    To są fotki od zwykłych szarych użytkowników (bo to aparat dla zwykłych szarych użytkowników). Myślisz że te setki ludzi to profesjonaliści?

Początki nałogu

Domyślnie

Jej ale ja chciałbym zobaczyc fotki konkretnych osób i konkretnych miejsc w maksymalnym i minimalnym zblizeniu..prosciej juz nie potrafie wyjasnic sory

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    Jej ale ja chciałbym zobaczyc fotki konkretnych osób i konkretnych miejsc w maksymalnym i minimalnym zblizeniu..
    Nie, no ja odpadam

Początki nałogu

Domyślnie

wiem ze odpadasz bo masz inny aparat ale moze inni uzytkownicy ktorzy maja s2 czym sie pochwalą ;-)

daniel_nana
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    Nie pytałbym, gdyby były w tym *** Radomiu. Miałem w łapie S1, ale ponoć S2 większy i cięższy. Poza tym na jednym z for ktoś narzekał że nieciekawa ergonomia. Nie bardzo mi to pasuje ze zdjęciami aparatu, ale może faktycznie coś jest źle umiejscowione
    a powiem ci ze w Radomiu to mediaMarkt ale tylko pobawic sie bo cena za droga. A kupic to najlepiej przez net www.skapiec.pl, a ja swój kupiłem w www.proline.pl
    Daniel

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Dzięki - też widziałem. Gdybym miał go brać, to z Niemiec: np. 416EUR + 78 EUR za SanDisk SD 1GB jakiś superszybki... póki co skłaniam się coraz bardziej ku dSLR
    Pozdrawiam
    Marek

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów