Zamieszczone przez McKane
Ciekawi mnie jeszcze czemu zalozyles ze kolega ma wgrane Wasia a przez to dostep w 300D do Custom Functions i MLU skoro w swojej poradzie od razu o tym wspomniales.
A watek... pocieszny 8)
Zamieszczone przez McKane
Ciekawi mnie jeszcze czemu zalozyles ze kolega ma wgrane Wasia a przez to dostep w 300D do Custom Functions i MLU skoro w swojej poradzie od razu o tym wspomniales.
A watek... pocieszny 8)
A czemu mialem nie zakladac ? Udzielilem najpelniejszej wedlug mnie odpowiedzi przewidujacej wgrane dodatkowe oprogramowanie, a takze fakt ze pytajacy mogl nie zapoznac sie dokladnie z instrukcja.Zamieszczone przez Vitez
to jest jeden z najzabawniejszych topicow jakie czytalem, ale coz - nie ma głupich pytan, sa tylko...![]()
EOS 300D + KIT + Sigma 70-300 APO Macro Super II i EF 50 f/1.8 II
Oj, to tylko stres związany z nowym sprzętem....troszke wyrozumiałości Panowie !Zamieszczone przez korbusiatko
Pozdrowienia
Piotr
Canon Team
eeeee.. tam. Stres stresem .....Zamieszczone przez Golibroda
sam nie dawno "broniłem zielonych początkujących" przed Czachą, ale żeby aż tak dać ...
Instrukcję trzeba przeczytać!
A tym bardziej jak jest zestresowany.
[Ja byłem zestresowany zmianą softu. Poczytałem instrukcje, Vitez mnie objechał
i poszło. I jest OK. Nad stresem trzeba panować]
PS.
Cholercia, Czacha miał rację.![]()
Ostatnio edytowane przez Dorn ; 15-06-2005 o 20:16
przy okazji zapytam o to. na moim 10D trzeba chwile zaczekac, az zdjecie nabierze ostrosci na wyświetlaczu LCD (okolo 2 sek.). nie przeszkadza mi toZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
ale zauwazylem, ze u znajomych w nikonach tego nie ma
tez tak macie?
pozdr
Paweł
Ja tak nie mam, moi znajomi mają CanonyZamieszczone przez Pawel
![]()
dziwne.
czekam na kogos kto ma 10D
nie mam 10D ale mog Ci potwierdzic ze tak wlasnie jest.Zamieszczone przez Pawel