Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Co to jest DCP Connect? Problem z tym...

yukio
    Guest

Domyślnie Co to jest DCP Connect? Problem z tym...

Witam. Mam ,,mały" problem ze swoim sprzętem. Otóż gdzieś z miesiąc temu oddałam go do serwisu (bo poszła migawka, jak się później okazało). Przed oddaniem komputer normalnie odczytywał aparat jako jeden z dysków, a gdy mi go oddali, okazało się, że on go nie widzi. Nie pomaga instalowanie z płyty sterowników, ba, sprzęt ciągle żąda zainstalowania niejakiego DCP Connect, co wsześniej nigdy się nie wydarzyło. Najgorsze jest to, że nie mam zielonego pojęcia, czym to DCP Connect jest i nigdzie nie można tego znaleźć (Google nie mówią praktycznie nic na ten temat, a na płycie z software'm tego nie ma). Czy ktoś może mi pomóc? Bo mieć ten aparat, a nie móc z niego zrzucić zdjęć to tak, jak mieć dobre auto, a nim nie jeździć...

PS. Gdy podłączam aparat do laptopa czy do PCta, to widać, ze komputer to rejestruje, bo pojawia się dymek w zasobniku systemowym o znajdowaniu oprogramowania (Vista Basic), a na PCie rozlega się dźwięk (XP Pro).

Odpowiedzi proszę kierować na email: prezes14@gmail.com, bo jakoś nie widzę tutaj Automatycznie powiadom o odpowiedzi...

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jaki aparat?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Domyślnie

400d, jest napisane

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów