Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: canon g3 -- konwertery tele, wide, makro

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=589822

Popatrz u DUSZYKA. Gość ma dużo filtrów o różnych rozmiarach i jest pewny!
    //mj

Bywalec Awatar Algier
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Telekonwerter TC-DC 58N - znacie jakieś linki do przykładowych fotek wykonanych z tym konwerterem?

[ Dodano: Czw Cze 17, 2004 7:18 pm ]
    Odebrałem dzisiaj oryginalną tulejke LA-DC 58B oraz telekonwerter TC-DC 58N.
    Wszystko ok, tylko tulejka ma trochę luzu
    M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
    20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
    580EXII​
    055XPROB | 488rc2

satanico
    Guest

Domyślnie lensmate

witam,
    chcialem tylko poinformowac zainteresowanych--zakupilem tuleje lensmate. pasuje doskonale, ani grama luzu. przykrecilem sobie narazie filtr uv hoya hmc (kupiony takze na lensmateonline.com) i uff juz troche mniej sie boje o szkielko a teraz czekam na kenko 2x i raynoxa 0.66 coby sobie zmienic troszke kat widzenia

pozdrowienia dla fanow g3
    --
    kuba--g3 fan

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

witam,
    jaki byl czas oczekiwania na przesylke z lensmateonline w Twoim przypadku? przymierzam sie do zakupu ichniejszej tulejki 52mm, a byc moze nawet szerokokątnego konwertera raynoxa 0.7x (na 0.66x mnie nie stac niestety poki co). Czy miales jakies problemy z clem?

pozdrawiam
    Martin Gorczakowski

satanico
    Guest

Domyślnie

hmm jestem w usa obecnie, wiec nie bylo problemow. od zamowienia minelo ok. tygodnia. nie mam pojecia jak to jest z wyslaniem do polski. z clem chyba nie bedzie problemu, niech napisza moze na wszelki wypadek, ze to prozenet na przesylce, jedyny pomysl jaki mam pozdrowienia

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krwisty
    jaki byl czas oczekiwania na przesylke z lensmateonline w Twoim przypadku?
    Ok 10 dni wliczajac weekend.

Czy miales jakies problemy z clem?
    Na paczce byla napisana mniejsza wartosc niz zawartosc. Podobno standardowo tak robia.

satanico
    Guest

Domyślnie kenko 2x

wlasnie odebralem telekonwerter kenko 2x. jak narazie jedna powazna wada--brak porzadnych powlok antyodblaskowych. momentami widac straszne flary. poza tym troche abberacji w rogach no ale z drugiej strony czego sie spodziewac za te pieniadze. mialbyc raynox 2020, ale akurat go nie mieli na stanie, wiec jest kenko. zreszta wszystko i tak wyjdzie w praniu, zrobie pare zdjec i sie okaze oczywiscie info dla zainteresowanych i nieco OT. pozdrowienia od g3 fana

ps. czekam jeszcze na kenko wideangle 0.5x, oczywiscie dam znac na forum co i jak, moze komus sie przyda.

MaJak
    Guest

Domyślnie Re:

jakiś czas temu (tak ze 2mies. ale nie jestem pewien) przeglądałem w Empiku, polską gazetę fotograficzną (zdawało mi się że to był foto-kurier ale w archiwum na ich www nie ma tego) w której był duży test porównawczy różnych konwerterów do G5 - wiem, że to brzmi troszke śmiesznie ale serio wypadło mi z głowy co to była za gazeta, ale teraz chętni bym ją kupił - ktoś podpowie? albo podeśle skan?

Dzięki!!
    Marcin

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

do mnie dotarl juz raynox 720, czekam jeszcze tylko na tulejke, jak tylko ona do mnie przyjdzie podziele sie wrazeniami i zdjeciami - rzecz jasna
    Martin Gorczakowski

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów