http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=589822
Popatrz u DUSZYKA. Gość ma dużo filtrów o różnych rozmiarach i jest pewny!
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=589822
Popatrz u DUSZYKA. Gość ma dużo filtrów o różnych rozmiarach i jest pewny!
//mj
Telekonwerter TC-DC 58N - znacie jakieś linki do przykładowych fotek wykonanych z tym konwerterem?
[ Dodano: Czw Cze 17, 2004 7:18 pm ]
Odebrałem dzisiaj oryginalną tulejke LA-DC 58B oraz telekonwerter TC-DC 58N.
Wszystko ok, tylko tulejka ma trochę luzu![]()
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
witam,
chcialem tylko poinformowac zainteresowanych--zakupilem tuleje lensmate. pasuje doskonale, ani grama luzu. przykrecilem sobie narazie filtr uv hoya hmc (kupiony takze na lensmateonline.com) i uff juz troche mniej sie boje o szkielkoa teraz czekam na kenko 2x i raynoxa 0.66 coby sobie zmienic troszke kat widzenia
pozdrowienia dla fanow g3
--
kuba--g3 fan
witam,
jaki byl czas oczekiwania na przesylke z lensmateonline w Twoim przypadku? przymierzam sie do zakupu ichniejszej tulejki 52mm, a byc moze nawet szerokokątnego konwertera raynoxa 0.7x (na 0.66x mnie nie stac niestety poki co). Czy miales jakies problemy z clem?
pozdrawiam![]()
Martin Gorczakowski
hmm jestem w usa obecnie, wiec nie bylo problemow. od zamowienia minelo ok. tygodnia. nie mam pojecia jak to jest z wyslaniem do polski. z clem chyba nie bedzie problemu, niech napisza moze na wszelki wypadek, ze to prozenet na przesylce, jedyny pomysl jaki mampozdrowienia
Ok 10 dni wliczajac weekend.Zamieszczone przez krwisty
Na paczce byla napisana mniejsza wartosc niz zawartosc. Podobno standardowo tak robia.Czy miales jakies problemy z clem?
wlasnie odebralem telekonwerter kenko 2x. jak narazie jedna powazna wada--brak porzadnych powlok antyodblaskowych. momentami widac straszne flary. poza tym troche abberacji w rogach no ale z drugiej strony czego sie spodziewac za te pieniadze. mialbyc raynox 2020, ale akurat go nie mieli na stanie, wiec jest kenko. zreszta wszystko i tak wyjdzie w praniu, zrobie pare zdjec i sie okazeoczywiscie info dla zainteresowanych i nieco OT. pozdrowienia od g3 fana
ps. czekam jeszcze na kenko wideangle 0.5x, oczywiscie dam znac na forum co i jak, moze komus sie przyda.
jakiś czas temu (tak ze 2mies. ale nie jestem pewien) przeglądałem w Empiku, polską gazetę fotograficzną (zdawało mi się że to był foto-kurier ale w archiwum na ich www nie ma tego) w której był duży test porównawczy różnych konwerterów do G5 - wiem, że to brzmi troszke śmiesznieale serio wypadło mi z głowy co to była za gazeta, ale teraz chętni bym ją kupił - ktoś podpowie? albo podeśle skan?
Dzięki!!
Marcin
do mnie dotarl juz raynox 720, czekam jeszcze tylko na tulejke, jak tylko ona do mnie przyjdzie podziele sie wrazeniami i zdjeciami - rzecz jasna![]()
Martin Gorczakowski