Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Uprząż Lowepro

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja mam takie szelki - coś co można by nazwać "chest harness" - do Toploadera. Hmm, uczucia mieszane. Z jednej strony fajnie, bo można np. na plecy wrzucić jakiś konkretniejszy ciężar. Ale z drugiej strony takie coś ma u mnie zawsze tendencję do "spadania" w dół - niezależnie od konfiguracji oraz ciężaru jakim te szelki przygniotę z drugiej strony ;-): zaczepiam torbę na piersi->ląduje na brzuchu. Zaczepiam na pasie->ląduje na klejnotach...

Może to wszystko kwestia garba

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ja mam takie szelki - coś co można by nazwać "chest harness" - do Toploadera. Hmm, uczucia mieszane. Z jednej strony fajnie, bo można np. na plecy wrzucić jakiś konkretniejszy ciężar...
    Nie, nie chodzi mi o noszenie na plecach torby przeznaczonej do noszenia przez ramię ;-)
    W czym rzecz? Zdarza mi się (np. na koncertach), że bieganie z torbą wokół muzyków jest niewygodne delikatnie mówiąc. W praktyce potrzeba mi tylko kieszeni na dodatkowy obiektyw + akumulator i karty pamięci. A na dodatek dobrze, gdyby to "coś" mieściło się pod marynarką. Torby i tak pilnuje żona na widowni

Uprawnienia umieszczania postów