Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: [Dawid Gaszyński] żużel

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

jad jest i to mi też nie podoba chłopaki moze trochę przesadzają bo wypowiadają sie jakby byli mistrzxami świata w tej dziedzinie ale niestety czasem tak jest skoro twierdzą ze się na tym znają :P

Dopiero zaczyna

Domyślnie

100% jadu to mialem pryslane na PW. Ze podobala ci sie rady na zasadzie zdjecie super extra itd to juz nie moja wina. Na pw pisalem ci kolejno o ujeciach i co jest nie tak. Ale nie bede pisal zrob tak ustaw aparat tak itd. Pokazuje bledy a to jak ich unikac musisz dostosowac do zaistnialej sytuacji. Poza rzutem oka wstecz polecam studiowanie zdjec lepszych od siebie aby nie bylo to odbierane ze sie pusze itd bo ani w jednej wypowiedzi nie okreslalem sie jako mistrz itd. Sam uwazam ze lata swietnosci mojej fotografii zuzlowej dopiero przedemna. Zobczymy co bedzie za 10-20 lat Ogladaj zdjecia ludzi z poza Polski. Wszystkie ktore Ci sie podobaja staraj sie rozpracowac na zasadzie gdize mogl sie ustawic fotograf jakie ustawil parametry itd. Ale po kazdym sezonie wracaj do poprzednich swoich zdjec. Bede to powtarzal w nieskonczonosc moze keidys zrozumiesz ze byla to zlota rada napisana w pierwszym moim poscie ktory Twoim zdaniem mial 100% jadu.

A jeszcze jedno. Roznica miedzy zdjeciami publikowanymi na stronach internetowych jako relacja czy to z treningu czy zawodow roznia sie znacznie od publikowania paru zdjec do oceny. Tam jest to relacja tu mozesz spodziewac sie zachwytow achow ochow ale co z nich wynika?

Szczerze nie mam ochoty wiecej odpisywac o pokorze o ktorej wspominalem chodzilo o pokore do swojej pracy a nie do mnie czy Pawla. Mozesz nadal pisac do mnie z malej litery uwazac ze mam kompleksy czy pisac ze jestem durniem. Lata mi to ale nie spodziewaj sie nianczenia w 100% i podawania gotowej recepty na udane zdjecie zuzlowe. Fotografem zuzlowym nie staniesz sie po paru wizytach na zawodach. Jednym przychodzi to wczesniej innym pozniej a jeszcze inni nigdy nie beda czuli blusa. To nie jest latwa dyscyplina fotografii. Jest bardzo specyficzna. Kazdy stadion jest inny trzeba sie innaczej ustawiac ma inne oswietlenie zmora fotografujacych zuzel jest sztuczne oswietlenie ktore na krajowych stadionach jest po prostu fatalne (wspominalem ze ostrow ma chyba najgorsze) wszedzie tam gdzie zawody sa przy slonku zdjecia robi sie dosc latwo.

Uprawnienia umieszczania postów