(muflon) Wycięte z http://www.canon-board.info/showthread.php?t=3864
Nieeee, no teraz to przesadzilesZamieszczone przez Roqfort
![]()
![]()
W tym roku lapiesz je bez problemu![]()
(muflon) Wycięte z http://www.canon-board.info/showthread.php?t=3864
Nieeee, no teraz to przesadzilesZamieszczone przez Roqfort
![]()
![]()
W tym roku lapiesz je bez problemu![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Gdyby nie wyjazd SC i wykruszenie sie polowy stawki, to cavallino mialyby problem z dowiezieniem punktow, a szachownice zobaczylyby z lapem straty do maklakow... wiec ja na twoim miejscu nie wyciagalbym az tak daleko idacych wnioskow z suchych wynikowZamieszczone przez KMV10
Ale to juz temat na inna rozmowe, dosc OT ;-)
Liczy sie sezonZamieszczone przez KMV10
![]()
![]()
![]()
I dosyc juz dominacji tej czerwonej tandety![]()
![]()
![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
No wlasnie... post, z którego nic a nic nie mozna zrozumieć.... może powinno to być na priv?Zamieszczone przez kavoo
Pozdrawiam
PS: Mam nadzieję ze nikt sie nie obrazi.
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Ja pikole.. o czym wy mówicie ??Zamieszczone przez krecio
![]()
A o czym wy mowicie w topicu o filmie War Photographer? O sciaganiu pirackich kopii filmu przy pomocy programow P2P?Zamieszczone przez Artur Lewandowski
Jesli tak, to jest to tak samo niezgodne z regulaminem forum jak ten lekki offtopic o humorystycznym podtekscie.
Moze wiec nie badzmy sztywni jak deska sedesowa, bedzie sympatyczniej na forum ;-)
Ostatnio edytowane przez kavoo ; 15-06-2005 o 10:40
Hehe, nieeee ja nie Vitez (bez urazy Vitez) ale chciałem wiedzieć o so chozi jak już tu byłem, a do sztywniaka oj daleko mi daaaaaaaleko. Buźka.Zamieszczone przez kavoo
Sorki... ale pisanie tekstow całkowicie niezrozumiałych w wątku, ktory ma konkretny temat to zwykłe zaśmiecanie forum.Zamieszczone przez kavoo
Pozdrawiam
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150