Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Ceny 40D / 30D

Bywalec Awatar brzoza
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Ceny 40D / 30D

Cześć,

Chciałbym się podzielić pewnym spostrzeżeniem, z góry przepraszam jeśli poruszam "oczywiste oczywistości", ale dawno nie kupowałem nowych puszek Canona i wypadłem trochę z branży...

Proszę o oświecenie mnie :-) dlaczego cena 40D jest wyraźnie niższa od 30D? Chodzi mi o samo body, porównuję w ceneo i na skąpcu, oraz w kilku ulubionych sklepach www i zastanawia mnie dlaczego starsza 30D jest kilkaset złotych droższa od nowszej czterdziestki...?

A może czegoś nie kumam? ;-)

Pozdr.

Dopiero zaczyna Awatar flyxray
    Miasto
    london

Domyślnie

bo trzydziestka ma dusze

Uzależniony

Domyślnie

Jest tak ponieważ 30d to aparat semi-pro, a 40d juz tylko advanced amateur
    Za rok 50d pewnie też będzie tańszy niż 40d dziś czyli w chwili zakończenia produkcji.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brzoza Zobacz posta
    Cześć,

Proszę o oświecenie mnie :-) dlaczego cena 40D jest wyraźnie niższa od 30D? Chodzi mi o samo body, porównuję w ceneo i na skąpcu, oraz w kilku ulubionych sklepach www i zastanawia mnie dlaczego starsza 30D jest kilkaset złotych droższa od nowszej czterdziestki...?

Pozdr.
    30D już raczej nigdzie nowego nie kupisz. Ceny zatrzymały się w momencie jak stawał się niedostępny.
    40D jeszcze przez pewien czas zapewne będzie w sprzedaży stąd i ceny aktualizowane są na bieżąco.

Uprawnienia umieszczania postów