Kubków trochę będzie w różnych sklepach w Vancouver a niektórzy już mają. Wczoraj jeden kolo dostał w prezencie w sklepie foto w Surrey (to takie południowo wschodnie przedmieścia Vancouver). Dziś przed południem można było złożyć zamówienia w niektórych sklepach Kerrisdale Camera w Vancouver. Płatne z góry niecałe 30 dolców. Kubki mają być pod koniec kwietnia do odebrania. Nie wiadomo ile i czy starczy dla wszystkich, ale to sklep od lat sprzedający C i nie powinien być zlekceważony. Kerrisdale nie sprzedaje przez neta a rezerwacje tylko na miejscu. Więc jak ktoś ma tu kogoś znajomego to można próbować. Ja się nie oferuję.
Ale jutro będę w jednym sklepie Kerrisdale (jest ich 7 w Vanc) to podpytam jakie są szanse.
Poszukiwań ciąg dalszy.
Wszystkie sztuki które jeszcze do sklepów Kerrisdale nie dotarły już zniknęły. Oficjalnie już są sprzedane i zarezerwowane : )
Sklepy które wczoraj miały przyjmować przedpłaty nie przyjmują. Odwiedziłem dwa sklepy. W jednym dostałem namiar do kogoś kto może gdzieś tam ma jakąś sztukę lub kilka albo raczej ma mieć.
Tak naprawdę najprościej kupić coś za 201 dolców s kanadyjskim sklepie internetowym canona i zdobyć potwierdzenie, że dodadzą kubek. O ile jeszcze mają, bo promocja była do wyczerpania zapasów.
Do mnie dotarl. Jakosc wykonania nawet niezlaspodziewalem sie gorszej chinszczyzny. Ot taki naprawde porzadny, solidny plastik. Brakuje przedniego dekielka, tylni sie nie odkreca i nie mozna wlaczyc IS/AF
![]()
Nie wiem czemu, ale zawsze, patrząc na ten temat na liście nieprzeczytanych, widzę "Zoom Lens Mug - coś dla straceńców"
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dzis bede zamawial dla siebie na zajaca (24-105).
Zeby w czyms kredki trzymac
Cena z ebay'a to jakies 40 funtow.
Jezeli ktos jest zainteresowany to moge zamowic. Ale jedna sztuka max bo w podrecznym sie nie zmieszcze.
O termosy 70-200 nawet nie pytam, wszystko pre-order. Szkoda czekania.
Cena i tak spadnie po jakims czasie, a zima sie konczy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Udalo Ci sie kupic za 120pln? Mozesz podac gdzie?
http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=19
25$ + 20$ wysyłka. Wysłany w piątek dotarł w poniedziałek, ale odebrałem dopiero wczoraj z poczty (EMS Pocztex).
Solidny kawał plastiku, bardzo przekonująco oblepiony i obmalowany dodatkami. Z daleka nie do poznania.
Na razie jedna wada - po wlaniu gorącej kawy capi gumą (tą z pierścienia ostrości) przy piciu... trzeba chyba wygotować i z wewnątrz i z zewnątrz.