Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 90

Wątek: Zoom Lens Mug - coś dla zapaleńców :)

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najeli Zobacz posta
    Ale jakby ktoś zamawiał to 70-200 w standardowej cenie to ja się piszę
    Ja zamówilem w sklepie Vistek 3 sztuki. Niestety najpierw odpisali, że dziękuja, skasuja moja visę i zrealizują, a potem:
    'Hello Miroslaw,
    Due to the unexpected demand for the Limited Edition Canon 70-200 Thermal Mug we are now completely sold out of this item. As there were limited quantities made available to us by Canon, unfortunately, we will not be able to fulfill your order at this time. Therefore, we have had to cancel your order and no charges have been applied.
    We apologize for any inconvenience this may have caused. "
    Śledzę temat na fejzbuku i oodobnie jest ze wszystkimi sklepami, które je oferowały. Najpierw przyjmuja, potem przepraszają i nie wazne jest, czy ktos rezerwował jako pierwszy, czy ostatni.
    Trochę to wyglada niepoważnie.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ja zamówilem w sklepie Vistek 3 sztuki. Niestety najpierw odpisali, że dziękuja, skasuja moja visę i zrealizują, a potem:
    'Hello Miroslaw,
    Due to the unexpected demand for the Limited Edition Canon 70-200 Thermal (...)
    Managery z tych sklepów opylili pod ladą całe partie tych eLek ibejowcom co to sprzedają po $100. I wszyscy happy.

Swoją drogą to jeśli popyt nie przygaśnie to taniej będzie kupić uszkodzony EF70-200 F/4.0 L, wsadzić z niego wkładkę od termosu z Tesco i zamknąć dekielkiem Canon Ultrasonic fi77.

Vitez, daj znaka, jak dotrze do Ciebie ten 24-105, bo jak narazie, to niby te gadżety są ale ich nie ma.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    Vitez, daj znaka, jak dotrze do Ciebie ten 24-105, bo jak narazie, to niby te gadżety są ale ich nie ma.
    Wczoraj wyruszył z Chengde, dziś leży w Beijing:

"Your item has been dispatched. Please use the following tracking number to monitor the status of your shipment.
    (...)"

Nie podam tracking numbera bo jeszcze ktoś mi będzie jakiś numer chciał wywinąć

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta

Swoją drogą to jeśli popyt nie przygaśnie to taniej będzie kupić uszkodzony EF70-200 F/4.0 L, wsadzić z niego wkładkę od termosu z Tesco i zamknąć dekielkiem Canon Ultrasonic fi77.
    Fi 67 jak f/4
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    (...)

Nie podam tracking numbera bo jeszcze ktoś mi będzie jakiś numer chciał wywinąć
    Przy zerowej podaży i ciśnieniu na te gadżety gdybyś podał numer napad na kuriera byłby w 100% pewny.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Początki nałogu

Domyślnie

Kubków trochę będzie w różnych sklepach w Vancouver a niektórzy już mają. Wczoraj jeden kolo dostał w prezencie w sklepie foto w Surrey (to takie południowo wschodnie przedmieścia Vancouver). Dziś przed południem można było złożyć zamówienia w niektórych sklepach Kerrisdale Camera w Vancouver. Płatne z góry niecałe 30 dolców. Kubki mają być pod koniec kwietnia do odebrania. Nie wiadomo ile i czy starczy dla wszystkich, ale to sklep od lat sprzedający C i nie powinien być zlekceważony. Kerrisdale nie sprzedaje przez neta a rezerwacje tylko na miejscu. Więc jak ktoś ma tu kogoś znajomego to można próbować. Ja się nie oferuję.

Ale jutro będę w jednym sklepie Kerrisdale (jest ich 7 w Vanc) to podpytam jakie są szanse.

Początki nałogu

Domyślnie

Poszukiwań ciąg dalszy.
    Wszystkie sztuki które jeszcze do sklepów Kerrisdale nie dotarły już zniknęły. Oficjalnie już są sprzedane i zarezerwowane : )
    Sklepy które wczoraj miały przyjmować przedpłaty nie przyjmują. Odwiedziłem dwa sklepy. W jednym dostałem namiar do kogoś kto może gdzieś tam ma jakąś sztukę lub kilka albo raczej ma mieć.

Tak naprawdę najprościej kupić coś za 201 dolców s kanadyjskim sklepie internetowym canona i zdobyć potwierdzenie, że dodadzą kubek. O ile jeszcze mają, bo promocja była do wyczerpania zapasów.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Do mnie dotarl. Jakosc wykonania nawet niezla spodziewalem sie gorszej chinszczyzny. Ot taki naprawde porzadny, solidny plastik. Brakuje przedniego dekielka, tylni sie nie odkreca i nie mozna wlaczyc IS/AF

Bywalec Awatar vidocq
    Miasto
    TST

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Do mnie dotarl. Jakosc wykonania nawet niezla spodziewalem sie gorszej chinszczyzny. Ot taki naprawde porzadny, solidny plastik. Brakuje przedniego dekielka, tylni sie nie odkreca i nie mozna wlaczyc IS/AF
    Wstawiaj na Allegro.
    Ciekawe za ile by poszedł
    pozdrawiam, vidocq

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Nie wiem czemu, ale zawsze, patrząc na ten temat na liście nieprzeczytanych, widzę "Zoom Lens Mug - coś dla straceńców "
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów