Zamieszczone przez 1jac A mi remi3 wcale wiary w ludzi nie przywraca. Obstawiam całkiem inny wariant. Trzeba ostrożnym być! troszkę mnie zszokował ten post. Na szczęście pozostałe komentarze były w odmiennym tonie. W każdym razie torba z instrukcją jakiegoś tam canona i czymś tam jeszcze nadal do odbioru.
Zamieszczone przez 1jac A mi remi3 wcale wiary w ludzi nie przywraca. Obstawiam całkiem inny wariant. Trzeba ostrożnym być! :-D :-D :-D rozwalił mnie ten post i wciąż tarzam się po podłodze! po co złodziej miałby chwalić się tym, co zrobił?! weź się zastanów, człowieku!!! tym bardziej, że pośrednio oskarżasz kogoś niewinnego - a to już nie jest takie zabawne...
Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5 Fujifilm x100 mgrochocki.wordpress.com
Zamieszczone przez 1jac A mi remi3 wcale wiary w ludzi nie przywraca. Obstawiam całkiem inny wariant. Trzeba ostrożnym być! Jasne! Wróg nie śpi i może czaić się nawet w lodówce!
Zamieszczone przez 1jac A mi remi3 wcale wiary w ludzi nie przywraca. Obstawiam całkiem inny wariant. Trzeba ostrożnym być! Ręce i nogi opadają! Znaczy, że co jak w Birmingham polscy robotnicy znaleźli 200K funtów w wentylacji, to właśnie oni je tam podłożyli?
Canon DSLR i "L"ki
Zamieszczone przez remi3 Znalazłem w dniu dzisiejszym rano - 23.09.08 torbę foto/video. W środku polska instrukcja canona i coś tam jeszcze (ale nie aparat ani kamera). Wygląda to na wyrzuconą torbę po kradzieży zawartości. Właściciel niech się odezwie na allegro77/małpa/02.pl No,sorry przepraszam za niektóre posty. Jesteś dla mnie bardzo ok.
ręcę czasem opadają... remi3 mam nadzieję, że znajdzie się właściciel, choć niekoniecznie musi być na tym forum, więc może być ciężko
puszki + szkła + inne graty
Zasady na forum