No, to fotki początkującego do zjechania
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Zamierzam (zobaczymy jak to wyjdzie) robić dużo zdjęć koncertowych, także wszelkie wskazania pod kątem tychże mile widziane
Aha, wszystko robione 350d + kit
No, to fotki początkującego do zjechania
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Zamierzam (zobaczymy jak to wyjdzie) robić dużo zdjęć koncertowych, także wszelkie wskazania pod kątem tychże mile widziane
Aha, wszystko robione 350d + kit
Jakoś mi te zdjecia nie leżą... (nie wspominając o ramce, która kompletnie mi się nie podoba, ale to kwestia gustu.) Jakoś tak miejscami za ciemno (2), a czasem przepalone (1, 5) i jeszcze dość powtarzalne kadry (2, 4, 6). Szczerze mówiąc to i tak podziwiam Cię za robienie koncertowych zdjęć tym zestawem, bo też go mam i chyba bym się nie odważyła bez czegoś jaśniejszego. Ale jak sam napisałeś, jesteś początkujący, więc się nauczysz z czasem
pozdr.
DziękujęRamka to efekt mocno wczesnych szaleństw w PS-ie
. A jesli chodzi o kadry, co możnaby zrobić w tych przypadkach, jak je "usprawnić"?
co do sprzętu: jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma![]()
missgruszka- mój zestaw nie jest jaśniejszy, a moje tele jest nawet ciemniejsze, a jakoś koncertówki tym zestawem robię :d da sie, jak się chce, tylko trzeba trochę popróbować
3. mógłbyś nie wstawiać, mogłaby być choć trochę ostra...
co poza tym... powtarzające się kadry, może masz jakieś inne?
No niestety, z tego co przeglądam, nic ciekawszego(zdjęcia robione w lipcu), w najbliższym czasie wrzucę coś nowszego.
Hmm.. Na 3 szkoda, ze gitara tez rozmyta wyszla, a nie tylko reka.. Bylby fajniejszy efekt
Na 5 szkoda, ze sie caly gryf gitary nie zmiescil..
witam
technicznie, to tylko 6 "wyszła" ci w miarę.
Na koncertach Pilicha nie ma tłoku na scenie, więc mogłeś jednak poumieszczać kadry z całym gryfem.
A propos kadrowania - w 3 masz rozmytą całą postać, a z prawej strony pojawia sie lewitujące i w miarę ostre sitko :-)
No i to żółte światło na twarzy - jak w remizie sprzed lat.
ponadto przepalenia...
Zdjęcia na koncertach, to nie taka łatwa sprawa (szczególnie w takich "półmrocznych" momentach) - powinieneś lepiej panować nad sprzętem i nie dawać się zaskoczyć oświetleniowcowi :-)
pozdrawiam
http://www.canon-board.info/announcement.php?f=44&a=17
pkt 3.
Czy tak trudno przeczytać tych kilka zdjęć regulaminu przed wrzuceniem zdjęć ? :rolleyes:
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj