Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Gdzie kupować Tamrony?

wws
    Guest

Domyślnie Gdzie kupować Tamrony?

Jak w temacie. Niebawem będę "zanabywał" jakieś szkiełko Tamrona (najprawdopodobniej 17-50 f/2.8 albo 28-75), i zastanawiam się, gdzie. Czy są jakieś sklepy internetowe bądź nie-internetowe, w których "bardziej" opłaca się kupować sprzęt tej firmy, tudzież większa pewność, że dostanę dobry, ostrzący sprzęt (wiem, że to może i głupota, to, co napisałem, ale może chociaż jest gdzieś możliwość zwrotu ew. dobry kontakt ze sprzedawcami?). Druga rzecz, to czy można pewnie kupić taki sprzęt np. w Niemczech? tam sprzęt wychodzi niewiele, ale jednak, taniej.

Mam nadzieję, że nie powtórzyłem tematu, ale nie znalazłem podobnego.

btw. mój pierwszy post na forum witam wszystkich

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

U Cichego z forum ....napisz do niego,na pewno Ci odpisze.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Thumbs up Cichy

Ja i pewnie wielu zadowolonych na tym forum polecą Ci Cichego Sprawdzony sprzedawca z bardzo dobrą opinią.
    Na allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=8802635

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja kupiłem od Cichego Tamrona 28-75 kilka dni temu, nie miałem go okazji jeszcze przetestować na zewnątrz [pogoda :/], ale z nudów porobiłem zdjęcia jakiejś tablicy znalezionej gdzieś na forum i wypadło bardziej niż poprawnie, jestem zaskoczony jakością. A że Cichy każdy obiektyw testuje, to jego zasługa, że nie trafiłem na gniota, więc również polecam.

wws
    Guest

Domyślnie

o, nie wiedziałem że głos forum będzie aż tak zdecydowany dzięki w takim razie jeszcze trochę podreperuję budżet i odezwę się do imć Cichego

pzdr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tylko nie pisz do mnie w niedzielę, dziś zostałem wyzwany od "ch..i" przez jednego z użytkowników CB, bo nie raczyłem odpisywać na GG w niedzielny poranek.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

wws
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Tylko nie pisz do mnie w niedzielę, dziś zostałem wyzwany od "ch..i" przez jednego z użytkowników CB, bo nie raczyłem odpisywać na GG w niedzielny poranek.

Spokojna głowa, człowiekiem jestem

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

To i ja sie jeszcze dorzuce... kupowalem u Cichego juz dwa tamrony- obydwa dzialaja idealnie i jesli bede jeszcze jakeigos kupowal, to tez kupie u niego.

PS
    I nikt nikogo nie wyzywal nawet.. :P
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Powiedz który, to może zostać byłym użytkownikiem (Punkt 1. Regulaminu, nieważne że poza forum, ważne jeśli do udowodnienia).

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wws Zobacz posta
    Jak w temacie. Niebawem będę "zanabywał" jakieś szkiełko Tamrona (najprawdopodobniej 17-50 f/2.8 albo 28-75), i zastanawiam się, gdzie. Czy są jakieś sklepy internetowe bądź nie-internetowe, w których "bardziej" opłaca się kupować sprzęt tej firmy
    Jeżeli chodzi o sklepy nieinternetowe, to warto byłoby, żebyś ujawnił o jaki region Polski Ci chodzi
    Fotograf platoniczny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów