Pokaż wyniki od 1 do 10 z 603

Wątek: [mini test] Canon 85 1.2 L II vs. 85 1.8 USM

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Dodam jeszcze, jak ktoś robi zdjęcia amatorsko, to kupno 85 L wydaje się być nieuzasadnionym wydatkiem.
    uff dzięki za te słowa bo raz już byłem na 1 minutę przed zakupem tego szkła, na szczęście narzeczona mnie powstrzymała, bo miałem już płacić teraz mam 85/1.8 i jestem bardzo z niego zadowolony... ale cholera kusi kusi, bo w zestawie z 35L i 5d to genialny zestaw

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    uff dzięki za te słowa bo raz już byłem na 1 minutę przed zakupem tego szkła, na szczęście narzeczona mnie powstrzymała, bo miałem już płacić teraz mam 85/1.8 i jestem bardzo z niego zadowolony... ale cholera kusi kusi, bo w zestawie z 35L i 5d to genialny zestaw
    Ja bym się tak nie dał . Ale Ty masz 85/1,8 i narzeczoną ;-). Mnie jakoś Żona nie chce opuścić nawet po takich zakupach :-D ;-). Dobrze, że nie miałem wersji f/1,8 bo może nigdy bym się nie zdecydował na 1,2 i ... nawet boje się myśleć :-D. A tak mam same "kłopoty". Ciężkie to, "grube", jasny gwint ??:.
    Ostatnio edytowane przez BuRton ; 12-10-2008 o 22:24
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    A tak mam same "kłopoty".
    Ciężkie to,
    "grube",
    jasny gwint ??:.
    ano racja

Kilogram wagi
    pokaźne wymiary
    f/1.2
    i 72mm

jednym słowem bosko:wink:
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Ja bym się tak nie dał . Ale Ty masz 85/1,8 i narzeczoną ;-). Mnie jakoś Żona nie chce opuścić nawet po takich zakupach :-D ;-). Dobrze, że nie miałem wersji f/1,8 bo może nigdy bym się nie zdecydował na 1,2 i ... nawet boje się myśleć :-D. A tak mam same "kłopoty". Ciężkie to, "grube", jasny gwint ??:.
    hehe, to nie tak, o 85/1.2 nie przestaje się nigdy myśleć, bądź co bądź to referencyjne szkło, jeszcze sobie kupię... może właśnie jak narzeczona zmieni się w żonę

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    hehe, to nie tak, o 85/1.2 nie przestaje się nigdy myśleć, bądź co bądź to referencyjne szkło, jeszcze sobie kupię... może właśnie jak narzeczona zmieni się w żonę
    lepiej przed, bo po to nawet na kita nie bedzie Cie stac ;-)
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów