Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Wątek: kiedy ps CS4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Upgrade jak sądzę jest możliwy, ale nie dam sobie za to głowy uciąć, bo Ferrari, Porschaki, Mesie drogo kosztują i dlatego wszystko jest możliwe. Najlepiej zadać tego typu tendencyjne pytania dealerom - im zależy żeby sprzedać, to się dowiedzą. Ostatnio kupowałem soft w ITmedia, wcześniej w Cortlandzie.
    Ano właśnie. Rozmawiałem z Cortlandem - nikt w niczym mnie nie zapewni, odsyłają do pomocy technicznej Wimalu. A tam - informacja handlowa zawsze do Twoich usług, a pomoc techniczna (wewn. 16) - no tak z 8 razy próbowałem dziś:rolleyes:
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    Ano właśnie. Rozmawiałem z Cortlandem - nikt w niczym mnie nie zapewni, odsyłają do pomocy technicznej Wimalu. A tam - informacja handlowa zawsze do Twoich usług, a pomoc techniczna (wewn. 16) - no tak z 8 razy próbowałem dziś:rolleyes:
    Znaczy pewnie sami nie wiedzą. Spróbuj ew. w ITmediach, starają się być bardzo pomocni.

Domyślnie

No i po wielu bojach udało mi się uzyskać kontakt do osoby zajmującej się kwestiami licencyjnymi w polskiej komórce Adobe.
    Rozmowa długa i interesująca, wnioski z rozmowy takie:
    1) nie można zrobić cross-a przy darmowym upgrade - czyli nie można przejść z CS3 PL na CS4 IE
    2) jeżeli uda mi się kupić wersję "download" od Adobe USA, to oczywiście po ocleniu - będę legalnym użytkownikiem. Pan zapierał się, że się nie uda, że będzie to bug na stronie, a co się z tym wiąże mogą być późniejsze kłopoty z upgradem do cs4.

I bądź tu mądry... chyba się "polskiego" w photoshopie będę musiał "naumieć"
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    1) nie można zrobić cross-a przy darmowym upgrade - czyli nie można przejść z CS3 PL na CS4 IE (...)

I bądź tu mądry... chyba się "polskiego" w photoshopie będę musiał "naumieć"
    A dlaczego darmowy upgrade?
    Może kupisz CS3 IE i wtedy darmowy upgrade będzie na CS4 IE ?
    Ewentualnie jak już masz (w co wątpię) CS3 i planujesz upgrade to wtedy niedarmowy powinien być możliwy na IE.
    Ja tam od wersji 6 (która upgrejdowałem na CS2) mam IE i spokój .

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Ograniczenia eksportu z USA dotycza technologii szyfrowania (encryption) . Eksport jest nielegalny bez wypelnienia formalnosci:

http://www.adobe.com/support/exportcompliance.html

CIA wylapuje przemytnikow, wywozi do Gitmo i poddaje torturom.
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 07-10-2008 o 07:43

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów