Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 75

Wątek: kiedy ps CS4

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Zaicev
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Jest podobnie. Na stronach Adobe się reklamują, że kupując teraz CS3 upgrade do CS4 jest darmowy. Don't wait, buy now. Zresztą to logiczne po ogłoszeniu nowej wersji mało kto kupi starocie

Zadzwoń do Wimalu.
    A czy Wimal jest tylko dystrybutorem czy prowadzi tez sprzedaz detaliczna? Na stronie wimalu sklepu brak ale moze ktos madry wie
    3 EOSy 2 cyfry 1 analog | blog

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaicev Zobacz posta
    A czy Wimal jest tylko dystrybutorem czy prowadzi tez sprzedaz detaliczna? Na stronie wimalu sklepu brak ale moze ktos madry wie

Detal to głównie Cortland i kontrahenci z którymi Cortland ma umowę.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Miasto
    Nowa Ruda

Domyślnie

A propos Photoshopa, macie może jakieś wiadomości na temat nowego lightrooma? Myślę, że wcześniej niż na wiosnę nic nowego się nie pojawi, ale co ja tam mogę wiedzieć
    The rest is silence.

Domyślnie

Jest podobnie. Na stronach Adobe się reklamują, że kupując teraz CS3 upgrade do CS4 jest darmowy. Don't wait, buy now. Zresztą to logiczne po ogłoszeniu nowej wersji mało kto kupi starocie

Zadzwoń do Wimalu.
    Janusz a mógłbym prosić o linka do tej informacji? Chciałbym kupić z USA i nie ukrywam, że byłoby to dla mnie wygodne:rolleyes: Ciekawe czy tyczy się to tylko wersji pudełkowych, czy też 'download' również.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    Janusz a mógłbym prosić o linka do tej informacji? Chciałbym kupić z USA i nie ukrywam, że byłoby to dla mnie wygodne:rolleyes: Ciekawe czy tyczy się to tylko wersji pudełkowych, czy też 'download' również.
    Z USA to się tego nie sprowadza z powodu ograniczeń licencyjnych.

http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...9&postcount=42

Telefon do wimalu za 2-3 dni albo do Cortlandu to wszystko powiedzą

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

Zadzwoń do Wimalu.
    Może ktoś zna odpowiedź na forum - bo dodzwonić się do Wimalu graniczy z cudem, a ich odpowiedzi w tym temacie też nie do końca ufam - czy darmowy upgrade z cs3->cs4 tyczy się tylko ps-a kupionego u autoryzowanego dystrybutora czy też kupując na allegro (z f.vat.) również mam do tego prawo?

Po przeliczeniu ceny ps-a wg kursu celnego, który będzie od 1 października, doliczeniu vat-u - cena wychodzi taka, jak na allegro.

Pytanie tylko - na ile legalna jest sprzedaż ps-a przez nie-dystrybutora (czyli całe all).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    Może ktoś zna odpowiedź na forum - bo dodzwonić się do Wimalu graniczy z cudem, a ich odpowiedzi w tym temacie też nie do końca ufam - czy darmowy upgrade z cs3->cs4 tyczy się tylko ps-a kupionego u autoryzowanego dystrybutora czy też kupując na allegro (z f.vat.) również mam do tego prawo?

Po przeliczeniu ceny ps-a wg kursu celnego, który będzie od 1 października, doliczeniu vat-u - cena wychodzi taka, jak na allegro.

Pytanie tylko - na ile legalna jest sprzedaż ps-a przez nie-dystrybutora (czyli całe all).
    Się dodzwoniłem. Tak więc darmowy upgrade niby jest, ale jakoś tak z nieśmiałością o nim w wimalu handlowcy mówią. Że zasady niejasne, że prawdopodobnie trzeba będzie przedstawić fakturę, ważny będzie termin rejestracji oprogramowania. A sam upgrade faktycznie ma być darmowy, ale wysyłka z Irlandii już nie. Tak ogólnie - coś jest na rzeczy, ale nic nam nie wiadomo na 100%.

Oczywiście jeśli chodzi o temat handlarzy ps-em z allegro handlowcy w wimalu są na nie, ale nie usłyszałem żadnego konkretnego powodu ani zapisu licencyjnego. No konkurencja Panie:rolleyes:

EDIT: Czyli dalej żadnego konkretnego potwierdzenia lub zaprzeczenia - ma ktoś może jakiekolwiek namiary na przedstawiciela adobe zajmującego się kwestią licencji i legalności oprogramowania?

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Nic nowego - w Lightroomie chyba wszystkie nowosci acr juz byly

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

tylko się tam dodzwoń...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

no wiec dowiedziałem się że jest taka możliwośc tylko na upgrade PL trza bedzie poczekac ok 2-3miesiecy. Więc nie wiem...?? Kupuje CS3 PL za ok 2300 muszę się męczyć w nim (bo przecież nie da się na nim już pracować jak i robić zdjęcia starą piątką), wypełniam formularz i czekam a powinni dać na ten czas CS4 EN... czyż nie dobrze rozumuję...??

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów