Dzięki za uwagę. Też mi ktoś o tym mówił i niezwłocznie poprawimy. To wczesna faza projektowa:-D. Oczywiście ze dwie pierdyknę ze zdjęciem w lewą stronę aby był kolekcjonerski rarytas:-D.
Dzięki za uwagę. Też mi ktoś o tym mówił i niezwłocznie poprawimy. To wczesna faza projektowa:-D. Oczywiście ze dwie pierdyknę ze zdjęciem w lewą stronę aby był kolekcjonerski rarytas:-D.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Można by jeszcze rąbnąć jakiś banner reklamowy na plecach, szkoda marnować takiej powierzchni.
Na plecy to idzie plecak. Tak, że zostaje tylko lewa strona. Ale tam pewnie nikt by nie chciał.
Fajne są takie autorskie, oryginalne koszulkiSzkoda tylko, że zazwyczaj głównie w wersji M:/
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
Z tego co wiem a mam informacje z pierwszej ręki:-D to będą dostępne wszystkie rozmiary. Tak, że nie będzie trzeba koszulek rozciągać.
Hehe, że męskie mnie chodziło![]()
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
Tak jakoś wynika z moich obserwacji plenerowych, że większość osób nosi swój majdan w plecaku. Dlatego też głównym tematem będzie zdjęcie z przodu. Są to autorskie koszulki a nie reklamówki.
Może inaczej - czy nie można tej koszulki nosić poza wyprawami w plener (znaczy- bez plecaka) ?
Wtedy można byloby wykorzystać plecy (masz w galerii kilka świetnych fotek,więc jeśli nie planujesz jakiejś reklamy, to chociaż jakąś fotkę)